Любовната история на Карла Бруни & Никола Саркози

  • Сподели:
Любовната история на Карла Бруни & Никола Саркози

Любовната история на Карла Бруни и Никола Саркози е история, която ще бъде запомнена със своята страст, преданост и устойчивост.

Въпреки изпитанията и трудностите, с които се сблъскват, Карла и Никола винаги показват непоколебимата си любов и подкрепа един към друг.
От първата им среща до живота им като семейство, те са се ориентирали в сложността на своя обществен и личен живот с благодат и сила. Тяхното съвместно пътуване продължава да вдъхновява хората, доказвайки, че любовта наистина може да победи всичко.

Карла Бруни е родена в богато италианско семейство и се премества във Франция на млада възраст. Започва кариерата си като модел в края на 80-те години, работейки с някои от най-престижните модни къщи в света, включително Dior, Givenchy и Chanel. В края на 90-те години тя се пренасочва към музиката, като издава дебютния си албум "Quelqu'un m'a dit" през 2002 г., който има успех.

Никола Саркози, от друга страна, има дълга и забележителна кариера в политиката. Роден в Париж, той влиза в политиката на млада възраст и бързо се издига в йерархията на френската политическа система. Той е бил министър на вътрешните работи и министър на финансите, преди да бъде избран за президент на Франция през 2007 г. Президентството му бе белязано от значителни икономически реформи и силна позиция по отношение на закона и реда.

Карла и Никола се срещнаха за първи път през ноември 2007 г. Срещата им беше организирана от общи приятели на вечеря, само няколко месеца след развода на Саркози с втората му съпруга Сесилия Атиас. Въпреки различния им произход - Бруни от света на модата и музиката и Саркози от политическата сцена - връзката им беше истинска и дълбока. Кариерата на Карла като певица и автор на песни процъфтява по време на връзката ѝ с Никола и тя издава няколко успешни албума. Никола, от друга страна, продължава да изпълнява длъжността президент на Франция до 2012 г. Въпреки натиска на натоварената си кариера и обществен живот Карла и Никола винаги намират време един за друг и за семейството си.

Отношенията им бързо станаха обект на интензивен медиен контрол. Саркози, който тогава беше президент на Франция, и Бруни често бяха в очите на обществеността. Те често бяха виждани заедно на различни публични събития и химията помежду им беше неоспорима.

През февруари 2008 г., само няколко месеца след като започнаха да се срещат, Саркози и Бруни се ожениха на частна церемония в Елисейския дворец. Тяхната бурна романтика и последвалият брак бяха посрещнати както с изненада, така и с възхищение от обществеността.

През октомври 2011 г. Карла Бруни и Никола Саркози посрещнаха на бял свят дъщеря си Джулия. Джулия е второто дете на Бруни. Тя има син, Aурелин, от предишна връзка с професора по философия Рафаел Ентховен. Саркози също има трима сина от предишните си бракове: Пиер, Жан и Луи.

Въпреки напрегнатата си кариера Бруни и Саркози винаги са поставяли на първо място семейния си живот. Карла често е говорила за дълбоката си любов и възхищение към съпруга си, описвайки го като подкрепящ и любящ партньор. По подобен начин Саркози похвали Бруни за нейния интелект, талант и непоколебима подкрепа.

Гледайте подкаста ни ''Красивата част от живота''.

Виж още