Райън Гослинг и Емили Блънт разказват за химията между героите си в ''The Fall Guy''

  • Сподели:
Райън Гослинг и Емили Блънт разказват за химията между героите си в ''The Fall Guy''

Емили Блънт и Райън Гослинг се преоткриват един друг в новата си романтична екшън-комедия ''The Fall Guy''.

В предстоящия филм, вдъхновен от едноименния телевизионен сериал от 80-те години на миналия век, Гослинг играе Колт Сивърс, каскадьор, който се озовава на снимачната площадка на филм, режисиран от Джоди Морено (Емили Блънт), негово бивше гадже, което той е зарязал преди години. Нещата се усложняват още повече, когато звездата на филма, Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън), изчезва, което принуждава Колт да се впусне в реални действия, за да се опита да го върне навреме на снимачната площадка, за да продължи продукцията - и същевременно да се опита да спечели Джоди обратно.

"Последното нещо, от което тя се нуждае, е да се появи бившето ѝ гадже", казва Блънт за героинята си. "Колт е готов на всичко, за да си я върне. В крайна сметка химията, която имат, ще надделее над желанието да се опитат да запазят нещата в "професионално" състояние."

Двамата споделят, че са се забавлявали, влизайки в новите си роли след феномена от миналото лято "Барбихаймер". 

"Всеки ден на снимачната площадка си мислехме: "Как можем да направим хората щастливи?" - спомня си Райън за създаването на филма, който ще можем да гледаме още тази седмица на голям екран.

Начело на мащабната продукция застава бившият каскадьор Дейвид Лийч, известен с работата си по хитове като ''Атомна блондинка'', ''Дедпул 2'', ''Бързи и яростни: Хобс и Шоу'', ''Убийствен влак'', ''Джон Уик'', и гарантира несравнимо преживяване, което освен екшън, забавление и романтика, поставя каскадьорите и тяхната изпълнена с опасности ежедневна работа в центъра на събитията.

Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено – изчезва безследно.

Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да не се обърка?
В новия трейлър откриваме зрелищен спектакъл, адреналин, свежа история, смайващи каскади и огромна доза хумор. Видеото ни грабва с остроумни закачки, две истински обичани филмови звезди с осезаема химия и определено става ясно, че пристигането на ''Каскадьорът'' няма да е катастрофално. 

Режисьор на ''Каскадьорът'' е Дейвид Лийч (Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак), а сценарият е на Дрю Пиърс (Бързи и яростни: Хобс и Шоу). Във филма освен Райън Гослинг и Емили Блънт, ще видим още и Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. Продуценти са Кели Макормък, Дейвид Лийч, Райън Гослинг, Гаймон Касиди.

Виж още