Уилям & Кейт и тяхното послание за нормалност

  • Сподели:
Уилям & Кейт и тяхното послание за нормалност

На фона на семпла обстановка Уилям, Кейт, Джордж, Шарлот и Луи изглеждаха повече от перфектно в черно-белия кадър, заснет от фотографа Джош Шинър.

Петчленното семейство, състоящо се от принц Уилям, принцеса Кейт и трите им деца - 10-годишният принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишният принц Луи, позира в интимна светлина в двореца Кенсингтън, за традиционната си коледна картичка. Всички са координирани в бели ризи, като Кейт и Шарлот са облечени с дънки, а принцовете - с черни панталони.

Повече от всякога посланието е за нормалност, а позицията на Уелс е на земна двойка, чиято основна грижа е да осигури на децата си възможно най-стабилно възпитание. Умишлено са избрали да живеят в четиристайната вила "Аделаида" вместо в замъка Уиндзор. Вече нямат бавачка в лицето на Мария Тереса Турион Борало. Децата им са записани в близкото училище "Ламбрук" в Аскот. На уебсайта на училището се казва, че то има за цел да създаде "уверени, щастливи, ангажирани, зрели, внимателни и мислещи млади хора, които са глобални граждани на света". Преди ''Ламбрук'', Джордж и Шарлот посещаваха ''Thomas's Battersea'', подготвително училище в Лондон.

Дворецът Кенсингтън пусна празничната картичка ден след като Кейт беше домакин на третото годишно събитие: ''Заедно на Коледа'' - служба, която се провежда в Уестминстърското абатство. Роднините на Кейт - родителите Карол и Майкъл Мидълтън и по-малката ѝ сестра Пипа Мидълтън - също бяха сред гостите на събитието.

Виж още