Вера, Сесилия и Жозефин: момичетата Уанг

  • Сподели:
Вера, Сесилия и Жозефин: момичетата Уанг

Вера Уанг е име, синоним на елегантност, изтънченост и иновация в света на модата.

Като известен дизайнер, тя направи революция в булчинската индустрия и постигна трайно влияние върху световната модна сцена. Освен професионалните си постижения, Уанг е и отдадена майка, която успешно балансира кариерата си с радостите и отговорностите на майчинството. 

Родена на 27 юни 1949 г. в Ню Йорк, страстта на Вера Уанг към модата се разпалва в ранна възраст. След като работи като моден редактор във Vogue в продължение на 15 години, тя се впуска в булчинския дизайн, основавайки едноименния си лейбъл през 1990 г. Иновативният подход на Уанг и способността ѝ да съчетава класически и съвременни елементи бързо ѝ спечелиха видно място в модната индустрия. Нейните булчински рокли, известни със своята безупречна изработка, сложни детайли и модерна естетика, я превърнаха в топ избор за знаменитости, светски личности и жени по целия свят. Артистичната визия и ангажиментът на Уанг да преодолява границите затвърдиха статута ѝ на един от най-влиятелните дизайнери на нашето време.

Пътуването на Вера Уанг като майка започва с осиновяването на двете ѝ дъщери, Сесилия (33 г.) и Жозефин (30 г.), които осиновява по време на брака с бившия си съпруг, инвеститора Артър Бекер. Въпреки изискванията на нейната кариера, Уанг винаги е давала приоритет на ролята си на майка. Тя открито говори за предизвикателствата и балансирането на работата и семейния живот, подчертавайки важността на качественото време и присъствието на децата си. Като работеща майка Вера е служила като пример за безброй жени, доказвайки, че е възможно да се преследва успешна кариера, докато се грижи за семейството си. Способността ѝ да превъзхожда и в двете сфери разби стереотипите и насърчи жените да преследват своите страсти, независимо от обществените очаквания.

В понеделник Вера сподели своето усещане за коледен уют, като показа как тя и семейството ѝ празнуват със стил.

''Аз и моите момичета. Щастливи сме да бъдем заедно'', написа кратко Вера към публикацията в Инстаграм. Триото позира с еднакви рокли от колекцията Vera Wang. Цветовата палитра на тоалетите на трите дами беше в унисон с коледния декор на дома на Уанг.