Вселенските сигнали, които предсказват бъдещето ни – част 2

  • Сподели:
Вселенските сигнали, които предсказват бъдещето ни – част 2

Обикновено повечето хора не успяват да открият тайното послание на символите, с които ежедневно всеки от нас се сблъсква и които искат да ни подскажат какво да очакваме в бъдеще. Една малка част от населението по целия свят обаче не само успява да забележи сигналите, но и е надарена с магическата свръх дарба да ги разчита и чрез тях да разбере какво ще се случи в далечното бъдеще. 

Със сигурност сме усещали странни вибрации по тялото си, като изтръпване, продължително трептене на клепача на окото, силни енергийни вълни, които преминават за секунди през тялото ни и още много други магични знаци, които ни карат да се вгледаме в даден обект или пък да насочим мислите си в определена посока. Самият човешки живот е образуван от една магия, а Вселената е пазителката на света, която се опитва да ни подскаже част от отговорите на въпросите, които не спираме да си задаваме ежедневно.

Понякога една невидима сила ни изпълва с енергия, като един вътрешен глас не спира да ни подсказва, че можем и ще се справим с дадено начинание и тогава разбираме, че съществува някаква сила, която контролира съзнанието ни и която ни насочва в правилната посока, тогава когато сме загубили верния път. 
Своите сигнали Вселената би могла да ги изпрати и под формата на различни звуци, странни необичайни усещания по човешкото тяло, както и образи от бъдещето.

Понякога можем да усетим как студена вълна преминава през цялото ни тяло и това може да се случи в един от най-топлите дни от месеца, като това усещане може да внесе някакъв вид енергия в тялото ни и да насочи мислите ни в друга посока, която до този момент не е съществувала реално в съзнанието ни. 

Вселенските знаци биват изпратени на хора, които трябва да понесат някакво наказание, но и на тези, които притежават чиста душа, която съвсем скоро ще преживее някакво щастливо събитие. Обикновено повечето сигнали са с цел да спрем, да помислим над своите действия и да си вземем някаква поука, но съществуват разбира се, и такива знаци, които се опитват да ни подскажат, че там някъде има една невидима сила, която ни пази, закриля и ще ни помага винаги, когато се чувстваме най-слаби, уязвими и изгубени по пътя си. 

Понякога Вселената ни изпраща и невидими послания от наши близки хора, които вече не са на Земята - под формата на любими техни предмети, звуци, аромати, които те са обичали преживее, както и техни физически двойници, които да ни напомнят, че те са там някъде в Небесата и наблюдават всеки наш ход. Пазят ни и никога няма да спрат да ни изпращат своята безрезервна любов и Вселенски знаци, които да ни подсказват верния път, когато сме се изгубили.

Виж още