Арън Тейлър-Джонсън може би е следващият Агент 007

  • Сподели:
Арън Тейлър-Джонсън може би е следващият Агент 007

Самоличността на следващия агент 007 винаги е строго пазена тайна до официалното разкриване.

Според вестник The Sun 33-годишният британски актьор ще поеме ролята от Даниел Крейг, който я изпълняваше в продължение на 15 години. Вътрешни източници са съобщили на изданието, че Тейлър-Джонсън ще подпише договора тази седмица, след като официално му е била предложена ролята. 

"Бонд е работа за Арън, ако той пожелае да я приеме. Официалното предложение е на масата и те чакат да получат отговор", заяви източник пред The Sun. 

Слуховете, че Тейлър-Джонсън ще бъде следващият Джеймс Бонд, започнаха да се носят след напускането на Даниел Крейг. Въпреки това актьорът от Marvel - който е женен за режисьорката Сам Тейлър-Джонсън - избегна твърденията по време на интервю за Esquire през 2023 г., заявявайки, че предпочита да върви в свой собствен път. "Никога не съм вземал решение въз основа на гледната точка на други хора, на техните преценки или на очакванията им към мен."

Миналата седмица Арън Тейлър-Джонсън даде интервю за списание Numero относно слуховете, които го свързват с ролята. В отговор той заяви: "Намирам за очарователно и прекрасно, че хората ме виждат в тази светлина. Приемам го като голям комплимент."

Арън Тейлър-Джонсън за първи път привлече вниманието както на публиката, така и на критиците с пробивната си роля в драмата ''Nowhere Boy'', където изигра младия Джон Ленън със сурова емоция и уязвимост. Играта му спечели одобрението на критиците и постави началото на успешна кариера в Холивуд. Един от отличителните белези на кариерата на Арън Тейлър-Джонсън е неговата гъвкавост като актьор. Независимо дали се справя с интензивни и сложни роли във филми като ''Nocturnal Animals'' и ''Kick-Ass'', или демонстрира диапазона си в изпълнени с екшън блокбастъри като ''Отмъстителите: Ерата на Ултрон'' и ''Годзила'', Тейлър-Джонсън безпроблемно преминава между жанровете и герои, внасяйки дълбочина и нюанс във всяка роля, която поема.

Виж още