Футболната легенда Роналдиньо се появи в дефилето на Colm Dillane

  • Сподели:
Футболната легенда Роналдиньо се появи в дефилето на Colm Dillane

Славното дефиле на Колм Дилейн, известен още като KidSuper, за парижката Седмица на модата, беше допълнено от спиращо дъха движение, демонстриращо овърсайз дрехи, които се разплитаха стъпка по стъпка по подиума.

Колм Дилейн е дизайнер с отличителен, графичен и безпардонен стил, който го постави под най-ярките прожектори на модата, утвърждавайки го като глас на своето поколение. Дилейн пази дома си в Ню Йорк близо до сърцето си, като постоянно популяризира безграничното му разнообразие чрез закачливи мъжки облекла. Работата е там, че Дилейн не е само моден дизайнер. Той е изключително амбициозен мъж - артист-предприемач, който е избрал модата като основно (но не единствено) средство, чрез което да задоволи глада си. Неговият едноименен лейбъл - KidSuper - организира театрален спектакъл на Седмицата на модата в Париж, който превърна стрийт модата в реалност.

Колекцията "Теория на струните" за есен/зима 2024 на KidSuper започна с живи цигулари, които драматично свиреха, докато балетист се въртеше по подиума в илюстративен костюм. Тъканите се разплитаха в ръцете на готическа булка, отбелязвайки нова ера за KidSuper.

"Светът на KidSuper работи в няколко измерения. KidSuper вярва, че всичко е свързано, теоретично обяснимо, но не и очевидно на пръв поглед", гласят бележките към ревюто. Това твърдение олицетворяваше прогресивното развитие на колекцията, започнало с костюми от старата школа. Колекцията бързо се пренесе в артистичните сфери, виждайки как Дилейн творчески предефинира основните униформи на уличното облекло. Вълнените палта бяха украсени с бродирани лица, а пухените якета се сдобиха с триизмерен декор от мъх. Плетени шалове подсилваха времето в Ню Йорк с пискюли с огромни размери, последвани от деконструирани тренчове и кожени палта с качулки в свръхголеми размери. Цветя разцъфнаха върху торбест деним, съчетан с изрисувани връхни дрехи в абстрактния стил на KidSuper. 

По средата на колекцията от 42 визии на подиума се появи бразилската футболна легенда Роналдиньо, който предизвика възгласите на завладяната от звездите публика. Роналдиньо разкри предварително оповестената си колаборация с фланелки в няколко основни нюанса, потвърждавайки членството си в "KidSuper Football Club".

Виж още