Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще участват в римейка на ''Войната на семейство Роуз''

  • Сподели:
Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще участват в римейка на ''Войната на семейство Роуз''

Бенедикт Къмбърбач и Оливия Колман ще се снимат в превъплъщение на класиката от 1989 г. "Войната на семейство Роуз".

Черната комедия, която в момента е в процес на разработка, ще бъде режисирана от Джей Роуч (''Bombshell''), а сценарият е дело на Тони Макнамара ("Клети създания'') по романа на Уорън Адлър.

Филмът проследява двойката Тео (Къмбърбач) и Айви (Колман), които имат успешна кариера, страхотни деца и завиден сексуален живот. Но под фасадата на перфектното семейство се крие огнище на съперничество и неприязън, което се разпалва, когато професионалните мечти на Тео се сриват. 

"Войната на семейство Роуз'' е безумно забавна, по-голяма от живота и същевременно дълбока човешка история", казва президентът на Searchlight Матю Грийнфийлд при обявяването на проекта. "С Джей начело, Бенедикт, Оливия и Тони имаме екип мечта, който ще успее да я реализира."

"Развълнувани сме, че работим по този много специален филм с такъв невероятен екип. Отдавна сме почитатели на работата на Джей и неговата визия и страст да разкаже тази история са невероятно вдъхновяващи", каза Аклънд от SunnyMarch.

"Работата с нашите партньори от Searchlight Pictures в това преосмисляне на класическия филм е сбъдната мечта. Щастливи сме да продължим наследството на брилянтната работа на баща ни и да представим "Войната на семейство Роуз" на ново поколение", казва Джонатан Р. Адлер. 

През 1989 г. 20th Century Fox пуска оригиналната адаптация на романа, режисирана от Дани ДеВито и с участието на Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър в главните роли. Филмът печели множество награди и получава една номинация за БАФТА и три номинации за "Златен глобус", включително за най-добър филм.

Deadline първи съобщи новината.

Виж още