Ефектът Дженифър Анистън: Вечна и естествена грация

  • Сподели:
Ефектът Дженифър Анистън: Вечна и естествена грация

Дженифър Анистън сияеше, докато се появяваше на червения килим този уикенд, за да промотира хитовия си сериал за Apple TV+, ''The Morning Show''.

Актрисата от "Приятели" беше облечена в червена пролетна рокля на събитието Emmy FYC, което се проведе в Paramount Studios в Лос Анджелис тази неделя. Миди роклята на марката Reformation е в тъмно кестеняво в основата си и има ярък флорален принт в диненочервено по цялата си дължина. Тя е със супер тънки презрамки тип "спагети" и висок разрез на бедрото. Анистън я съчета с аксесоари, включително каишки с малинови токчета с назъбени върхове, и златно колие с висулка със скъпоценен камък. Вместо да избере скъпа дизайнерска визия, Анистън се довери на устойчивата марка Reformation. Роклята Kourtney се предлага на уебсайта на Reformation за 248 долара.

''The Morning Show'' е подновен за четвърти сезон. Драматичният сериал, който разглежда вътрешната работа на медийна компания за излъчване на новини, е със звезден актьорски състав; освен Анистън в него участват Рийз Уидърспун, Грета Лий, Били Кръдъп, Стив Карел, Марк Дуплас и Джон Хам. Въпреки че много от актьорите присъстваха на събитието в неделя, Уидърспун не присъстваше, тъй като е заета и с промотирането на предстоящата предистория на сериала "Професия блондинка", която тя продуцира под знамето на компанията си "Hello Sunshine".

Както Анистън заяви на пресконференцията, героините им имат сложна динамика в шоуто - и те се наслаждават на всяка секунда от нея. "Имаме интересни отношения. Сякаш наистина сме едно семейство. Обичаме се, мразим се и намирам това за доста забавна динамика, която Рийз и аз можем да пресъздадем. И, разбира се, бихме искали да сме заедно завинаги, но не знаем какво ни предстои."

Шарлот Стоудт добави, че темата на следващия сезон ще бъде доверието. "Мисля, че големият въпрос тази година е: на кого и на какво можеш да се довериш? Можете ли да се доверите на колегите си? Можете ли да се доверите на собствените си очи? Можете ли да се доверите на това, което виждате в един свят на изкуствен интелект? Това е труден свят. Погледнете само заглавията на вестниците. От там черпим материала си, живият живот е нашето вдъхновение''.

По-късно по време на събитието разговорът придоби по-личен характер, когато Анистън разказа за преживяванията си, свързани с менопаузата. Тя обясни, че ѝ се е искало да е била по-информирана за това какво да очаква по време на навлизането в този период. "Това щеше да е полезна информация, защото човек навлиза в менопаузата някак на сляпо. Сякаш някакво извънземно превзема тялото ти, а това неминуемо рефлектира на живота и на работата ти."