Тайра Банкс: ''50-те са новите 30''

  • Сподели:
Тайра Банкс: ''50-те са новите 30''

Супермоделът наскоро разказа за новооткритото си чувство за самоувереност и как то я е накарало да се чувства по-добре в кожата си от всякога.

"Нямам фигурата, която имах, когато бях на модния подиум, и затова тези дрехи ми стоят така... рядко се случва ушита по мярка дреха да изглежда добре върху извивките", казва Банкс на снимачната площадка за кампанията ICONS на дизайнерката Karen Millen.

Всъщност бившата водеща на "Следващият топмодел на Америка" обясни как не само е приела възрастта си, но и е започнала да я използва в своя полза. Защото, както се оказва, остаряването има и своите предимства.

"Чувствам се овластена."

"Гледам се в огледалото и не се чувствам на 50", каза Тайра, визирайки предстоящия си важен рожден ден на 4 декември. "Мисля, че 50 години са новите 30." Възрастта е направила Тайра и по-мъдра, тъй като тя отбеляза, че внимава с кого работи и какви проекти поема.

Това, че е придирчива по отношение на това къде изразходва времето и енергията си, е една от причините да не се страхува да променя нещата. По-рано тази година Тайра обяви, че след три сезона напуска ролята си на ко-водеща на Dancing With the Stars.

Що се отнася до плановете ѝ за рождения ден, Банкс предпочита да прекара време със семейството си (включително сина си Йорк, на 7 години), отколкото да организира големи купони.

"Мъжът ми искаше да ми организира пищен празник, но го уведомих, че нямам никакво желание за подобни неща. Предпочитам семейно да отидем в Дисниленд'', каза Банкс, за която се съобщава, че се среща с бизнесмена Луис Белангер-Мартин.

Към момента Банкс приема участия като модел само когато ѝ се струва, че това е правилно - тъй като основният ѝ фокус е върху стартирането на компанията ѝ за сладолед SMiZE & DREAM. 

"Чувствам, че е дошло времето, в което наистина да се съсредоточа върху бизнеса и предприемачеството си, но и да продуцирам повече телевизионни предавания зад кулисите. Ще ме видите да създавам неща, а не само да водя предавания."

Виж още