Ice ice baby: снежният спектакъл на Moncler в Сейнт Мориц

  • Сподели:
Ice ice baby: снежният спектакъл на Moncler в Сейнт Мориц

Гости, от Ан Хатауей и Уилоу Смит до Кейт Мос, присъстваха на шоуто, което беше организирано в гората в Сейнт Мориц и беше определено като "магическо".

Ремо Руфини от Moncler мисли мащабно и знае как да организира шоу, в което не липсва екстравагантност. За да привлече вниманието към своята мегамарка в миналото, той не е пестил нито изобретателна енергия, нито средства - организирал е представление в стил флашмоб в Гранд Сентрал Терминал, пресъздал е зимна страна на чудесата на пързалката Уолман в Сентрал Парк и е ангажирал швейцарския мъжки акапелен хор Pendulum, който пее странни алпийски песни, облечен в полярно облекло на Moncler. Епичното превземане на площад "Линкълн център" се състоя в толкова студена вечер, че гостите се прибраха почти хипотермични.

В средата на покритата със сняг гора в Сейнт Мориц, изгубена в планините на швейцарската долина Енгадин, Moncler събра своята международна общност, за да разкрие колекцията за есен/зима 2024 на Moncler Grenoble. Moncler Grenoble се насочи към подиума за първи път, преминавайки от интимна презентация към бляскава витрина с перфектно съчетание на върховния лукс и изпълнение.

Колекцията FW24 на марката беше потопена в природата, като беше в унисон с околната среда на открито, докато се спускаше по склоновете със стил. 

Монклер Гренобъл излиза в планината за първото дефиле на FW24.

Колекцията от 91 визии бе изпълнена с изтънченост, като се започне с изцяло бели изолиращи облекла с акценти от колан и декор от тен. Връхните дрехи с пух и долните части с права кройка преминаваха от визия във визия, заедно със спортните аксесоари, които осигуряваха защита от минусовите температури. Графичните плетива се сливаха с пачуърк стилове, допълнени с шерлинг и вълна с дълъг косъм, в луксозни ансамбли, а червените, белите и черните тонове оживяваха върху ромбоидни щампи с празнични форми. Анималистичните гриви се развяваха върху декоративни якета и колосални ботуши със собствен ум, заземявайки колекцията в защитни покривала, предназначени за приключения по склона.

Подмаркировката на Moncler остава най-близо до алпинистките си корени, съчетавайки изпълнение и функционалност чрез ярки колекции, застъпени в бляскави униформи. Шоуто на ''подиума'' не беше нищо друго освен спектакъл, водещ международните звезди към заснежените планински върхове. Ан Хатауей, Кейт Мос и Шон Уайт бяха някои от присъстващите, които седяха на първия ред, за да изпитат магията при отрицателни температури.

Съставът на моделите също беше на олимпийско ниво: Ирина Шейк, Емили Ратайковски, Мариакарла Босконо, Джоан Смолс, Кандис Суанепоел, Мона Тугард и Витория Черети.

Забравете за après ski, афтърпартито на Moncler беше определението за après chic, тъй като гостите се спуснаха от планините в ултраексклузивното място Dracula в Сейнт Мориц, частен клуб за членове, основан през 1974 г. от Гюнтер Сакс, в който шампанското тече много по-свободно от фондюто. Гостите танцуваха на диско плейлиста, похапваха картофена супа с черен трюфел и хайвер, а на пианото беше Уилоу Смит. 

Виж още