Как да излекуваме тялото си, чрез силата на нашето подсъзнание

  • Сподели:
Как да излекуваме тялото си, чрез силата на нашето подсъзнание

Неоспорим и доказан факт е, че огромен процент от заболяванията се отключват под натиска на задържани емоции, пораждащи силна душевна болка, имаща за цел да ни подскаже, че е дошло времето, в което трябва да променим нещо в живота си, ако искаме да се излекуваме и да не заразяваме и тялото си с тази мрачност, негативност, чувството за изолираност и самота.

Знаете ли, че част от инфекциите са плод отново на нашите мисли и усещането ни, че сме достигнали предела на физическите и психическите си сили. Обикновено най-добрият начин да излезем от този мисловен капан, е да трансформираме тези ограничаващи и разболяващи ни мисли в такива, които изпълват тялото ни със сила, жизненост и зараждащи желанието в нас да започнем на чисто с нова енергия. Изключително важно, за да можем да се излекуваме от физическата болка е да създадем хармонична среда около себе си, като се обградим с хора, които ни зареждат с енергия, а не с такива, които не спират да цедят от силите ни. 

Това е първата стъпка към успешното лечение на повечето болести. Втората стъпка е свързана с любовта, която задължително трябва да усетим на първо място към себе си; на второ, към най-скъпите същества в живота ни; на трето, към живота ни и към света, защото Вселената чува нашите послания, а когато те биват облечени от обич и духовно щастие, тя ще ни помогне по-лесно да излезем от трудните етапи и да освободим тялото от излишните душевни рани.

Понякога страхът от провал и отхвърляне отключват сериозни проблеми със стомаха и са причината за рязкото напълняване или пък отслабване на човешкото тяло. Ако искаме да се отървем от тези проблеми, трябва да се концентрираме върху тези емоции, които ни правят слаби и ни разконцентрират, отнемайки способността ни да се движим напред и да живеем щастливо. За да се случи всичко това, трябва да повярваме в собствената си сила и да съсредоточим енергията си върху унищожаването на всички свои страхове, за да можем да излезем от тази клетка на страха и да продължаваме да се движим напред.

Големите любовни разочарования, неосъзнатостта, самотата и погледът в далечното минало са тези вредители, които успяват да отключат бъбречни проблеми. Когато човек е изгубил напълно контрола над живота си и междувременно нищо не се случва по начина, по който му се е искало да се развият събитията, той директно започва да изпитва едно силно огорчение от живота си, което всъщност е и главният виновник за отключването на голям процент от бъбречните заболявания. За да можем да се излекуваме, трябва да поработим върху нашата силна амбиция отвеждаща ни на неправилните места и да я заместим с доза мъдрост, израстване и задължително поглед в едно много по-съвършено и красиво бъдеще. Само така ще можем да облекчим състоянието си и да подобрим живота си.
 

Виж още