Как да се справим с трудните моменти и да поканим положителната енергия в живота си

  • Сподели:
Как да се справим с трудните моменти и да поканим положителната енергия в живота си

Всеки човек търси различни начини, чрез които да се защити от влиянието на отрицателната  енергия. Хората, заобикалящата ни среда, дори предметите, имат способността да въздействат отрицателно върху нашето емоционално състояние, затова ако искате да се защитите от тези негативни сили и да живеете в хармония със себе си и Вселената, е нужно да прочетете следващите няколко съвета, които ще ви помогнат да изградите един много по-балансиран и качествен живот. 

Съвети, които ще ви помогнат да не се фокусирате върху неприятните моменти от живота си и вместо това да поканите щастието.

Спрете да се фокусирате върху неща, които пораждат неприятни емоции във вас, вместо това поканете топлината на щастието в душите си и си мислете за красиви неща! Вселената има божествен план за всеки от нас, затова никога не спирайте да вярвате в това, колко необикновени и величествени сте всъщност. Когато се намирате в труден етап от живота си, не се страхувайте да потърсите помощ от най-близките си хора. Споделете с тях какво ви притеснява и получете нужната подкрепа. Научете се да живеете тук и сега, не в миналото, нито пък в далечното бъдеще, защото животът е толкова кратък, а мислите назад отнемат способността ни да видим нещата, които в момента трябва да изживеем. Ограничете депресията и се наслаждавайте на това, което е готов да ви предложи животът, защото когато човек има положителен поглед над случващото се около него, Вселената от своя страна се е ангажирала да му изпраща още повече приятни моменти. Когато се чувствате зле намерете вариант, чрез който по-бързо да излезете от дупката без да задълбочавате мислите си върху проблема и да дълбаете в емоционалните си рани.

Всеки има свой ангел-хранител, който бди над него и е част от живота му, намерете ''Падналия ангел'' в своя собствен свят.
Отворете съзнанието си за позитивните мисли и не оставяйте никакво, ама никакво пространство за негативните, само така ще можете да избегнете ударите на живота и да продължавате напред много по-силни и недокоснати от нещастията.
Научете се сами да контролирате своя живот и щастие, защото това е единственият начин да намерите правилната рецепта, която ще внесе мир и хармония в живота ви. Още след като се събудите сутрин благодарете за това, което имате, дори затова, което все още не е навлязло в живота ви, така ще се почувствате едно цяло с Вселената и ще ограничите вредните мисли и емоции от своето съзнание и душа. Не натрупвайте отрицателни емоции в себе си, вместо това се постарайте да си създадете пречистващ ритуал, чрез който всяка вечер да изхвърляте негативността, страхът и мъката от своето съзнание.
Наблюдавате света около вас – хората, животните и растенията, всички красиви картини, които може да запечатате днес и които ще ви помогнат в бъдеще да не се отказвате, когато животът ви подложи на изпитание.

Винаги има за какво човек да се хване, за да изплува от дъното на своите страхове и болка, затова винаги, когато почувствате някаква трудност в живота си, върнете лентата назад и наблюдавайте отново тези моменти, в които сте се чувствали най-силни, цялостни и щастливи. Съзерцавайте природата и се насладете на тишината, защото това е най-добрият начин да излизате от всяка житейска криза и да се зареждате с нова енергия. Вземете си почивка от всичко и просто пътувайте, наслаждавайте се на живота и събирайте красиви спомени.

Виж още