Как да влияем на подсъзнанието и да създаваме чудеса всеки ден

  • Сподели:
Как да влияем на подсъзнанието и да създаваме чудеса всеки ден

Казват, че във всяко кътче от човешкото подсъзнание са се запечатали важни събития от нашия живот и само то носи ключа към изграждането на едно много по-добро и продуктивно бъдеще. Истината е, че съществуват различни механизми, чрез които можем да подобрим живота си и да се радваме на едни прекрасни дни, носещи усещане за красота и безусловна обич от най-близките ни хора. Човек може да усети тези чудеса, когато се доближи до невидимата сила в своето тяло, зад която се крият всички наши действия и вселенски послания. 

Могъществото на ума в съчетание с чистата душа чертаят един много по-качествен и хармоничен поглед към живота и променят изцяло движещата се спирала, в която се оплитаме, наречена съдба. Понякога човешките мисли провокират саморазрушителни действия отвеждащи ни в омагьосания кръг на хаоса и пречещи ни да вкусим това зрънце щастие, което ни е нужно, за да се освободим от оковите на своите страхове. Животът ни е един дълъг път, в който постоянно обогатяваме себе си, черпим идеи и мъдри уроци, събираме радост, но и болка, и продължаваме да се движим напред към своето бъдеще, независимо какво ще ни предложи то.

Но за да бъдем абсолютно сигурни в това, че ни очакват наистина позитивни моменти и красота, трябва първо да насочим мисълта си към тези механизми и да задвижим колелото на трансформацията, което ще ни отведе до много нови възможности, чрез които да подобрим досегашното си съществуване. Всичко се намира в нашето съзнание и именно там е ключът за нашето благоденствие и щастие. Единственото, което трябва да направим, е да го намерим и да се отървем от оковите на това, което ни пречи да прозрем истината, зад която се крие щастието. Обикновено позитивната мисъл насочва към нас правилните хора, които ни помагат да надграждаме и развиваме своята душевност и да се издигаме на едни много по-високи житейски нива, където мъдростта се попива в съзнанието ни и ни учи, че има много по-смислени желания от тези, насочени към материалното.

Всъщност чудесата са в нас и нашето съзнание ражда всички вълшебства в живота ни, затова е важно да му осигурим това, което е нужно, за да ни отведе в едно много по-съвършено и чисто пространство, където ще пробудим всичките си сетива и ще намерим баланса. 
Всеки ден е чудо, всеки любим човек прекрачил прага на живота ни е чудо, всяко съзнание носещо радост и добрина е чудо, всеки човек усетил своята вътрешна сила е успял да се докосне до всички вълшебства, предложени от Вселената.