Кои са енергийните вампири сред зодиите, които могат да изпият цялата ви сила

  • Сподели:
Кои са енергийните вампири сред зодиите, които могат да изпият цялата ви сила

Това са зодиакалните знаци, които без проблем успяват да залеят останалите хора със своята натрупвана дълго време негативна енергия. При тези зодии обикновено присъства едно безкрайно натрупване на отрицателни емоции, които на моменти ги превръщат в енергийни вампири, целящи да се отърват от неприятните чувства, но пък за сметка на психологическото здраве на околните. 

Разберете кои са тези знаци, които успяват да внесат бързо смут в ситуацията и да предадат своето нещастие и отрицание и на събеседниците си.

Дева
Девата е знак, който винаги ще намери за какво да се оплаква и за какво да мрънка. Понякога нейната негативност е толкова силна, че просто човек няма как да не остане безучастен пред емоциите ѝ. Обикновено след дълъг и изтощителен разговор с този така егоцентричен знак повечето хора бързо започват да изпитват остро главоболие, придружено от особено неприятно, отрицателно усещане, че са успели да попият цялата тъмна енергия и настроения, които този знак без проблем е успял да им предаде в разговора. Силата, с която Девата предава своята енергия, е наистина много смущаваща, но хубавото тук е, че както успява да зарази околните със своите битовизми и душевни трагедии, така и в много редки епизоди този земен знак може да се обърне и на другата вълна и да им предаде своето щастие, което разбира се, не се случва често. 

Достатъчно е само да ѝ дадете думата, след което постепенно ще усетите как разговорът с нея се оказва изключително натоварващ и напоен от безкрайни грижи, проблеми и една огромна негативна енергия, която този знак е успял да предаде и на самите вас. В тези моменти бързо можете да усетите как отрицателното настроение на Девата се е настанило във вашето съзнание, след което се включва тежката мигрена, черногледството и усещането, че някой ви е стоварил толкова много проблеми, че самите вие не можете да излезете от тази тъмна бездна, в която не разбирате кога и как сте влезли. Този знак не само може да изсмуче цялата ви енергия до последната капка, но и задължително ще се върне и ще изстиска и малкото положително настроение, което до този момент ви е крепяло и ви е давало сили.

Овен
При срещата си с този знак трябва да бъдете изключително подготвени и да знаете две основни правила и те са: не спори никога с Овен, нито пък го гледай в очите, защото той може много бързо да ти предаде отрицателните емоции, които в момента бушуват в съзнанието му. Овенът е изключително нетърпелив, песимистичен, нарцистичен и избухлив знак, който постоянно се клатушка между светлата и тъмната страна на живота, търсещ мястото си под слънцето. Когато в живота му се случват хубави неща, той лесно би могъл да се настрои на положителна вълна и да се отдаде на своето добро настроение, но за жалост тази позитивна сцена от живота му трае едва няколко минути, след което в ума му започват да нахлуват милион въпроси, носещи негативен характер и имащи за цел да го приземят рязко на земята. Така хубавото настроение отива някъде на заден план, изместено отново от противоречия и съмнения. 

Точно тогава Овенът вече е успял да изгори дребния лъч светлина и отново да се предаде своя негативизъм, който е толкова силен, че хората около него могат да го усетят, дори само по погледа му, като не е нужно даже да говорят с него. Негативната енергията на Овена е изключително мощна и всепоглъщаща здравия разум, а най-интересното е, че когато Овенът отново е попаднал в някаква безизходица, задължително ще потърси слушатели, пред които да излее размишленията си. За жалост на този стар принцип действат и енергийните вампири, които се зареждат от чуждата енергия, като я трансформират в положителна за себе си и отрицателна за всички останали, които са успели да се докоснат по някакъв начин до тях.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.

Виж още