Кои зодии винаги дават контра и трудно се спори с тях

  • Сподели:
Кои зодии винаги дават контра и трудно се спори с тях

Това са зодиите, които смятат, че са напълно компетентни по всякакъв вид теми и знаят всичко. Тези знаци са като развалено радио, което почти никога не е готово да спре и да даде думата на някой друг. Прекалено нападателни и винаги в правото си, тези знаци се изказват хаотично без да са помислили как техните думи биха се отразили на човека отсреща и дали няма да го наранят. Изключително остри, злопаметни и заядливи тези знаци определено не познават дипломацията и обичат да стоят далеч от спокойствието и тишината. 

Разберете кои са тези зодии, които винаги са в центъра на бурята и са готови да спорят докрай, дори тогава, когато спорът е изгубил всякакъв смисъл.

Овен
Твърдоглав и винаги с рогата напред този знак ясно показва, че ще заеме отбранителна позиция и че няма да сведе глава, дори и да не е прав. Дори когато греши Овенът продължава да убеждава своите опоненти в тезата си, просто защото за него е много по-трудно да замълчи и да се замисли над това, какво точно се случва и кое е най-правилното решение за всички. В момент, когато се намира под афект, той действа арогантно, грубо и определено егоистично без да мисли за другите и за техните чувства. При този знак определено липсва дипломация, както и добрия тон, особено когато е влязъл в серия и предварително си е подредил всички обидни реплики в главата, които задължително трябва да избълва.

Рак
Ракът също е от знаците, който по-скоро би умрял, но няма да замълчи, особено когато вижда някаква неправда или пък усеща, че някой се опитва да му подлее вода. Този знак определено знае как да постави всеки на мястото му, дори ако за това е нужно ще извади тежката артилерия, а именно неговите запаси от добре пазени до момента тайни, касаещи живота на опонентите му. Категоричен и безмилостен този знак винаги е в правото си и винаги държи да бъде чут. Ако не по един, то по друг начин Ракът ще намери пролука и гласно ще съобщи всичко онова, което тежи в душата му и не му дава мира.

Скорпион
Скорпионът е като бомба със закъснител, която никой не знае в кой момент ще се активира и ще унищожи всичко около себе си. Ако кажеш 2 той ще каже 200 и отново ще намери вариант да те върне в изходна позиция, защото Скорпионът е един от най-силните противници, с когото не всеки може да си премерва силите, особено по-чувствителните хора за него са първите мишени, които ще паднат. Този знак е изключително агресивен, злопаметен и играещ нечестно, особено когато е решил да се впусне в някаква битка, тогава той взима цялата преднина и не позволява на никой да се докосне до него.

Виж още