Вечно недоволните и постоянно оплакващи се зодии

  • Сподели:
Вечно недоволните и постоянно оплакващи се зодии

При тези зодии сякаш е нещо нормално просто да стоят и да се жалват за това, което им се е случило в живота, както и за това, което нямат. Вечно критични, недоволни и нещастни за тях няма видима причина, поради която да се усмихнат и да се зарадват на това, което съдбата им изпраща, вместо това тези знаци предпочитат да се облекат в своята мрачност и да мрънкат, докато не подлудят хората около себе си.
Разберете кои са тези зодии, които не успяват да видят красивата част на живота и да бъдат благодарни за това, което имат, а полагат огромни усилия в това да се оплакват и да разиграват безкрайни драми.

Дева
За Девите наистина трудно може да се намери събитие, което да ги изкара от черногледата дупка, в която така надълбоко са навлезли. Може би ще си кажете, че те са по-скоро земни реалисти, но истината е, че Девите са недоволни песимисти, които търсят публика, пред която да изхвърлят своите словоизлияния и да бъдат център на внимание. За тях нищо в този живот не носи светли и позитивни цветове, защото този знак си е навил на пръста, че е вечният страдалец, на когото животът изпраща единствено изпитания и борби за оцеляване, вместо радост и щастие. Но за жалост това огромно ''затъмнение'' идва от факта, че Девите са знак, вторачен не само в собствената си особа, но и в проблемите и не е тайна, че тази зодия бързо превръща ''от мухата-слон'', след което се чуди, защо никога нищо не се подрежда по начина, по който иска. Понякога тази зодия може да бъде особено мрачна, критична, нестабилна, черногледа и обсебваща със своята негативност, която колкото и да се старае не успява да скрие от другите хора. При Девите оплакванията просто нямат край, а мрънкането се е превърнало в част от ежедневието ѝ. Като тук най-лошото е, че дори когато съдбата ѝ изпрати нещо прекрасно, за което да се зарадва, тя отново започва да търси ''под вола теле'' и очаква последващото нещастие.

Риби
Рибите също навлизат в класацията на мрънкачите, които не могат да си намерят място и вечно се оплакват от това, какво им е предложил животът, като в повечето случаи, дори самите те не са положили никакви усилия да променят съдбата си към по-добро, а търпеливо са чакали нещо красиво, просто да се стовари над главата им. Дори и в най-прекрасните моменти от живота си този знак ще намери някакво дребно препъникамъче, върху което да се фокусира и за което да изсипе своето недоволство. Колкото повече хубави моменти им изпраща Вселената, толкова по-съмнителни, мрънкащи и досадни стават Рибите, които не спират да търсят нещо гнило в цялата тази работа. Още със самото си събуждане сутрин те могат да изстрелят десет неща, за които да се ядосват и които ги карат да се чувстват нещастни, а това донякъде се дължи на тяхната доза черногледство, променливост и желание да живеят в измислени приказки.

Стрелец
Стрелецът е от зодиите, които обичат постоянно да критикуват действията на другите, като за този знак никой не е способен да свърши дадена работа по-перфектно от самият него. Импулсивен, мрънкащ и често недоволен, когато този знак навлезе в критичната спирала, човек трудно би могъл да го убеди, че има много прекрасни неща, за които трябва да бъде доволен. Тук е важно да отбележим, че в повечето случаи неговата сприхавост и мърморене са насочени най-вече към близките му хора, които се опитват да поемат цялата му емоционалност и недоволство в огромни количества и въпреки това да продължават да го обичат, което е наистина много трудна мисия.

Близнаци
Няма как да пропуснем и вечно мрънкащия и досаден Близнак, който може да недоволства на всякакъв вид теми, като например това, че му е прекалено студено или пък топло, че сериала, който следи не се е развил по начина, по който иска, че е стъпил в локва или пък е получил романтично послание от важен за него човек. Всъщност тук е важно да отбележим, че този знак може много бързо да превърне най-щастливите мигове от живота си в нещо сиво, за което да помрънка. Когато Близнакът е в настроение няма проблем да се почувства благодарен за това, което има и за хората около себе си, но в обратния случай по-добре да не е до вас, защото инстинктивно тази зодия започва да развива продължителни дилеми, в които съзнателно или не успява да ви направи съучастници на своите неволи и страдания, които нямат край.

Виж още