Най-чувствителните, романтични и всеотдайни зодии

  • Сподели:
Най-чувствителните, романтични и всеотдайни зодии

Това са най-нежните, всеотдайни и чувствителни зодии, които просто не могат да прикрият своите чувства и да останат безразлични пред любовта. Те не само, че знаят много за любовните връзки, но не се и притесняват да се впуснат в романтиката и чрез нея да демонстрират своята силна привързаност и дълбоки чувства към партньора си.

Разберете кои са най-чувствителните и романтични знаци сред 12-те зодии.

Везни
По природа Везните са нежни, чувствителни и търсещи онази всепоглъщаща и вълшебна любов от приказките. Дори и да не го показват техният фокус е почти винаги насочен в това да открият сродна душа и да създадат здраво семейство. За тях животът в самота е просто пропилян живот, без смисъл и това е причината Везните да се впускат във всяка връзка, в която виждат някакво бъдеще. Дори да се разочароват, те просто се изтупват от болката и продължават напред, с още по-голяма надежда в душата си да търсят своята половинка, която да обгърнат с романтични жестове и да въздигнат в небесата. Романтиката е част от тях и дори когато жестовете им не са изцяло оценени, Везните продължават да влагат много любов и старание в това да накарат любимия човек да ги забележи.

Стрелец
Дори и видимо да се опитва да го прикрива Стрелецът е знак, който носи една силна природна чувствителност, която го кара да се натъжава в тежките моменти и да се разчувства от сапунени сериали. На външен вид емоционален и необикновен, този знак умело прикрива своята чувствителност и се опитва да изглежда особено хладнокръвен и недокоснат от любовните чувства. Но в действителност Стрелецът е един от най-всеотдайните знаци, които не само, че са способни да се раздават във всяка своя връзка, но и никога не се отказват да търсят любовта. Този знак е толкова емоционален, че без проблем поема всички тревоги и разочарования на другите хора, като свои собствени, защото не може да остане безразличен към чуждата болка и да продължи напред, когато знае, че някой около него страда и е нещастен. Най-голямото разочарование за този знак е, когато някой негов любим човек го е предал. Тогава Стрелецът започва да усеща как светът се разпада пред очите му.

Близнаци
Спираме на зодията с две лица, едното външно – хладнокръвно, силно и на моменти жестоко, второто вътрешно – духовно, влюбчиво, емоционално, чувствително и ужасно ранимо. Този знак копнее за любов и то не каква да е, а силна, здрава и споделена, такава любов, която присъства единствено в приказките. Когато този знак се докосне до сродната си душа, той е готов да вложи много внимание и старание в това да го изненада със своите романтични и красиви жестове, с които да покаже колко много държи на човека до себе си. За своите близки хора Близнаците са готови да влязат и в огъня, те са от тези знаци, които инстинктивно усещат болката в душите на другите и отново не могат и не искат да останат безразлични към тях. Тяхната чувствителност и силна емоционалност ги държат постоянно в кондикция, готови да открият сродната си душа, с която да пренапишат вълшебната си приказка. Близнаците са един от зодиакалните знаци, които дори и да не го признават, често не могат да живеят без любов, както и любими хора, с които да споделят своите успехи, чувства и щастливи моменти.

Виж още