Три зодии, които Лъвът държи да присъстват в обкръжението му, защото му дават сила

  • Сподели:
Три зодии, които Лъвът държи да присъстват в обкръжението му, защото му дават сила

Лъвът е един от най-силните и харизматични знаци, излъчващ огромна мощ и определено знаещ как да получи онова, за което мечтае от живота. Но както казват, зад всеки успял знак, винаги стоят и верни почитатели, които стремглаво го подбутват напред и му помагат да се изправи в най-критичните моменти от живота му. И Лъвът, като всяка друга зодия, има своите предпочитания, особено що се отнася до доверени хора, които да му пазят гърба и на които сляпо може да разчита винаги, когато се почувства на кръстопът. Това са зодиите, които най-добре се разбират с този царствен знак и които дори да остават в неговата сянка, Лъвът знае, че без тях едва ли би постигнал чак толкова големи резултати и успехи в живота си.

Лъв
Още един силен и достоен човек носещ неговата собствена зодия, в който Лъвът открива съмишленик. Един верен другар, на когото може да сподели своите мисли и който само по погледа му би го разбрал, без да му задава купища въпроси. Дори от време на време двата Лъва да се опитват да премерят силите си и да демонстрират един пред друг превъзходството си, това съчетание на устойчивост и доминация определено е едно много могъщо обединение, в което няма слабаци, нито пък такива изгубили играта. 

Водолей
Нежната природа на Водолея е една от душевните частици смирение, които Лъвът търси и които предпочита да има до себе си. За цар Лъв е важно да има някакъв баланс и именно в нежния и вълшебен Водолей, успява да открие тази духовна свобода и устойчивост на емоциите. Дори в най-критичните моменти, в които напрежението и стресът завладяват съзнанието на Царя на джунглата има лъч светлина и тя идва именно от силната и чиста енергия на нежния и божествен Водолей. В негово лице Лъвът може да открие верен приятел, страстен любовник и партньор за цял живот, пред когото може да разкрие онази по-нежна своя страна, която така умело прикрива от другите хора, за да не бъде наранен.

Везни
Тук е моментът да отбележим, че повечето приятелства на Лъва са именно с представителите на зодията свързана пряко с равновесието и баланса. Везните са знак, който по някакъв начин успява да предаде своята мъдрост и успокоение на така енергичния и прям Лъв. В най-тежките моменти от живота си Лъвът предпочита да има до себе си трима верни другари, но истински хора, на които да разчита и един от тях е именно човекът носещ зодията на правосъдието и излъчващ смирение. В очите на Везните Лъвът открива някаква утеха, хармония и едно по-интересно чувство свързано с това, че не всичко трябва винаги да бъде на всяка цена. 

Виж още