Най-фалшивите, слаби и измамни зодии 

  • Сподели:
Най-фалшивите, слаби и измамни зодии 

Най-фалшивите, капризни и вечно недоволни зодии, това са знаците, които винаги ще намерят за какво да хленчат и мрънкат. Тяхната вътрешна слабост често изкарва на преден план едно огромно кълбо от противоречия, което с пълна сила се удря в реалността. Чрез фалшива усмивка и добронамерено излъчване, тези зодиакални знаци се опитват да убедят другите хора в своята чистота и добронамереност, въпреки това дълбоко в себе си те се опитват да прикрият истинската си същност. Слабохарактерни, досадни и вечно недоволни от живота си, тези знаци не спират да се оплакват и да търсят под вола теле. За тях всичко в живота им е сиво и това е цветът, който е завладял съзнанието им и ги е направил толкова самокритични, измамни и повърхностни хора.

Разберете кои са тези фалшиви знаци, които отвътре крият своята слабост и недоволство, а отвън показват неистова сила и добрина.

Дева
Девата може да спечели класацията по най-досадна измамна, самокритична и мрънкаща зодия. Това е знакът, който успява чрез фалшива усмивка да прикрие своите слабости, които никак не са малко. Нейното мърморене може да извади извън контрол всеки човек, дори и най-спокойния в света. Нейното безсилие често я изважда от зоната и на комфорт, като почти винаги провокира мрачни коментари, обикновено подхвърлени по чужд адрес. Девата е една от зодиите, които умело успява да прикрие своята същност и да заблуди хората, че е силна и стабилна, което всъщност се разминава жестоко с действителността.

Девите не се притесняват от лъжата, нито пък от това да се изкарват жертва, само и само да могат да излязат от трудната ситуация и да постигнат това, което желаят. Този знак може да бъде недоволен от всичко - от себе си, от близките или пък  от това, че днес не е изгряло слънце, защото Девата е зодията, която винаги намира за какво да се хване и неща, за които да съжалява. Тяхната измамна природа често провокира мрачни усещания в тях, които ги карат да преминават от другата страна на благоприличието и нормалността, търсейки себе си в различните маски, от които всъщност имат неизчерпаемо количество.

Риби
Фалшът е второто име на този така потаен знак, който почти винаги мисли едно, а изрича друго. Изключително нестабилни, страхливи, сприхави и лъжовни, Рибите са един от знаците, който много усърдно се опитва да прикрие своята истинска природа и да заблуди другите, че всъщност се интересува от техните чувства. В действителност за този знак най-важно е личното щастие и за целта Рибите са готови да подложат на огромни изпитания близките си хора, да прикриват истината и да се правят на съвсем различни хора, само и само да получат желаното, без значение от това кого и по какъв начин биха наранили. Самокритичността и мрачността на този знак често преминава тънката граница на нормалното, което е и причината зодията да бъде толкова нестабилна и винаги да се съмнява, както в собствените си решения така и в хората около себе си.

Виж още