Женските зодии с най-трудни характери

  • Сподели:
Женските зодии с най-трудни характери

Има жени, с които общуването изглежда просто като красива песен – нежна, мелодична и по-важното, ненатоварваща за ушите, докато съществуват и такива дами, с които човек много трудно успява да си размени две приказки, просто защото в тяхната природа е да бъдат доминиращи кралици, които не искат да се съобразяват с чуждото мнение и които обичат до стоят на високо, раздавайки звучни команди към своите слуги. Това са дамите, с които човек не би могъл да излезе на глава, още по-малко пък да спечели спор, тъй като с тях е изключително трудна комуникацията, защото самите те вярват силно, че винаги и за всичко са прави.

Разберете кои са тези женски зодии, които имат изключително труден, опърничав и неразгадаем характер.

Овен
Твърдоглава, инатлива и опърничава - да спориш с жена Овен е като да спориш с развалено радио. Тя винаги знае кое е правилно и кое грешно, а това е и причината тази дама да обича да се налага и да спори, дори тогава, когато е абсолютно безсмислено да се създава такова напрежение, тя просто не успява да излезе от ролята си на бунтар. Жената Овен не само, че е буйна и хаотична за другите хора, но и не полага никакви усилия да разбере хората около себе си и да сведе глава, когато е сбъркала. За нея грешките съществуват единствено при слабите хора, а тя определено не се възприема като такава. Жената Овен е като един ''дървен философ'', който с часове може да ви убеждава в нещо, в което и самата тя не е сигурна. За да демонстрира своята интелигентност много често това нейно начинание предизвиква обратен ефект.

Козирог
Това е още една представителка на земните знаци, която е роден перфекционист желаещ нещата да се случват единствено по нейния начин. Силна, разумна и директна тази жена определено знае какво иска от живота, но това е и причината хората около нея на моменти да я възприемат, като един изключително труден характер, който не може да отстъпва и да прави компромиси със себе си. Когато се захване с нещо тя просто ''не пуска'', докато нещата не се получат. При тази дама има една много здрава външна обвивка, през която не допуска никой да достигне до нея. Жената Козирог не е от противоречивите личности, които бързо променят своя план и стратегия, тя по-скоро е от тези дами, които обичат гласа им да се чува, а това, че някой не ги е разбрал, всъщност не техен проблем .Те просто продължават напред, без дори да се замислят какво впечатление остават в хората около себе си.

Скорпион
Капризна, критична и вечно недоволна, тази жена определено разполага с един изключително труден характер, който си остава пълна загадка за другите хора. На моменти женствена, огнена и положителна,  в следващите - ходещо кълбо от нерви, тази дама е като една неразгадаема книга с милион страници, в които човек може да открие всичко от най-доброто и красивото, което може да види някога в живота си, до най-мрачното и страшното, за което някога е предполагал, че може да съществува. Като истински Скорпион тази жена е готова във всеки момент да пусне своята отрова, дори в момент, в който някой ѝ е направил безобиден дребен коментар, тогава тази жена директно действа, като първо му дава един ''хубав урок'', след което елиминира завинаги този човек от живота си.

Близнаци
Вечната бърборана, която не може да си намери мястото и в която живеят още поне 100 объркани дами. Жената Близнаци е като един мощен ураган, който не знаеш, дали ще мине през теб и ще те отнесе или пък този път ще бъде великодушна и ще те заобиколи. На моменти бурна и шумна, в други тиха и замечтана, тази жена определено е от дамите, които могат да си променят мнението минимум хиляда пъти за един час и дори да изглежда странно за околните, всъщност на Близначката това ѝ е чара. Жената Близнаци може да бъде изключително нетърпелива и сприхава. Без дори да има конкретна причина тя може да избухне от неща, които до този момент е таила в себе си. Тази дама определено притежава две лица, едното - на красив ангел паднал от небето и дошъл с мисията да помага на другите, и второто лице на истински дявол, до когото и самият Сатана не би застанал от страх да не бъде изпепелен. Другите хора определено не могат да я разберат и да вникнат в главата ѝ, може би, защото там живеят не една, а няколко жени имащи за цел да побъркат околните, след което да се забавляват със своите ''велики постижения''. Често пъти нейният труден характер я отвежда в задънени улици, особено когато е придружен от доза инат и твърдоглавие. Тогава тази цветна дама е способна да обърка всички хора около себе си със страните си логики и недообмислени действия, след което да поеме в нова неочаквана от другите посока, сякаш нищо не се е случило.

Виж още