Марс влиза в Риби – време за засилване на енергията, концентрацията и интуицията ни

  • Сподели:
Марс влиза в Риби – време за засилване на енергията, концентрацията и интуицията ни

На 22 март, планетата Марс навлиза в най-интуитивния, чувствен и емоционален знак - Риби и ще остане да властва там до 30 април 2024 г. По начало Рибите са знак известен със своята променливост, женственост и силната връзка с духовния свят, която и сега в този магичен период ще ни съпровожда по пътеките на мира, хармонията и отдадеността към любимите ни хора. Настъпва време, в което ще трябва да се отдадем на тази силна връзка между небето и земята, между материалното и духовното, и между всички онези усещания, които ни карат да навлезем в един много по-мистичен и интересен свят изпълнен с нашите съкровени желания, голяма доза вдъхновение и жажда за милосърдие. Освен желанието ни да надскочим и най-смелите си мечти и да постигнем един добър баланс в личния си живот, ние ще се сдобием и с една силна творческа енергия, която ще ни кара да вложим цялата си сила в реализирането на своите бизнес планове. 

Рибите са най-интуитивния, нежен и чувствителен знак, който от своя страна през следващите няколко дни ще ни предаде едно много специално усещане, което ще ни накара да вникнем в чувствата на другите и да се доближим до техните светове. Периодът ще бъде много силен за стартиране на нови любовни връзки, както и бизнес проекти. Под пряката закрила на Марс ще можем да постигнем много повече, както в личен така и в служебен план. Четвъртата планета от Слънчевата система идва за да ни покаже своето величие и превъзходство, да ни отвори очите за важните неща и да ни подбутне няколко стъпки напред към победата. Рибите са воден знак с постоянно лашкащи се емоции и настроения, а това от своя страна може да повлияе директно и върху самите нас, особено когато не сме достатъчно концентрирани в своите действия, тогава можем за момент да изгубим почва под краката си и да се почувстваме несигурни и объркани. 

Марс е планетата на активността, мотивацията, дисциплината и нуждата да променим себе си и да израснем положително. Именно по този начин директно и категорично ще можем да отстояваме своите принципи и да се борим за желанията си заредени от божествената сила на Червената планета. Пасивността и отчаянието могат да настъпят в момент, в който знакът на Рибите ще бъде по-силен и ще показва своето противоречиво въздействие върху живота ни. Като представители на водните знаци Рибите в повечето случаи се опитват да бъдат неутрални и да не се хвърлят директно в огъня, защото за тях са по-важни онези невидими чувства, които дърпат човек към мистичното и божественото. Под влиянието на планетата Марс обаче нещата ще се движат по различен начин, напомнящ ни колко важна е духовността, но и мотивацията да преобразим живота си и да създадем желания свят за себе си и близките си хора. Периодът обхващащ Марс в Риби ще бъде силно енергийен и контролиращ напълно емоциите ни, като междувременно в душата ни ще се редуват дни на активност и действие, с такива дни, в които ще искаме да разголим душата си и да се докоснем до най-вълшебното усещане в този свят, а именно - любовта. 

Виж още