Вътрешните конфликти, които объркват Скорпиона 

  • Сподели:
Вътрешните конфликти, които объркват Скорпиона 

Скорпионът по начало е силно изявена личност, която често се сблъсква със своите вътрешни противоречия. На пръв поглед изключително силен лидер, в действителност този знак успява умеело да прикрие факта, че в душата му горят безброй много емоционални пламъци, които бързо прерастват в неугасими пожари. 

При него присъства един силен конфликт между ума и сърцето, който на моменти не само, че успява да го обърка при взимането на важни решения, но и напълно разпокъсва душата му. Преминавайки през целия жизнен цикъл от самото начало до самия край, Скорпионът успява да натрупа в съзнанието си изключително много информация, която във времето е успял изключително последователно и мъдро да обработи и съхрани. 

Вътрешните конфликти, с които ежедневно се сблъсква този зодиакален знак, обикновено са свързани с неистовото му желание да свърши нещата по правилния начин, но когато попадне на хора, които не могат да дешифрират правилно неговите действия, наяве бързо се появява импулсивния безжалостен циник, който умело успява да обработи мислите на другите.

Напълно верни на своите убеждения Скорпионите никога не се отказват да се борят докрай, защото при тях думата ''Отказвам се'', не съществува в техния речник. Дори тази неистова борба и спортна злоба успява да отключи вътрешни противоречия, затова дали си струва целия този хаос или пък ще бъдат ли щастливи, ако получат желаното или по-скоро съдбата ще им даде поредния урок за тяхната неистова жажда да успеят на всяка цена. 

Силни и упорити преследващи докрай своите мечти, Скорпионите са хора, които дори видимо да не си признават носят в себе си, както своите страхове, така и своите въпроси, които могат с месеци и години да не им дадат вътрешно спокойствие. Когато този знак си е навил нещо на пръста, няма сила в света, която може да го откаже от целта, дори и самият той да се бори със своите страхове и противоречия, този знак никога няма да го покаже пред останалите, защото така ще им позволи да го оцелеят там, където този изстрел би се оказал смъртоносен. 

Нечовешки издръжлив този знак не само, че всекидневно се бори с хаоса в душата си, но и с онези хора, които не разбират напълно значението на думата почтеност и ценности. Скорпионът е знак, който мрази пошли игри и ако реши да стреля по някой, той няма да се скрие в тъмнината зад някоя стара сграда, а ще го направи директно, очи в очи, защото знае, че дори един негов поглед е способен да вледени всеки, който е преминал тънката граница на допустимото. 

В действителност неговите най-силни страхове и вътрешни конфликти започват да излизат на повърхността в моментите, в които Скорпионът започва да се чувства безсилен пред обстоятелствата и дори да не може да си го признае гласно, вътрешно в себе си този специален знак е особено чувствителен, емоционален и жалостив, каквото и да ви говори неговото поведение обикновено действителността се крие точно в обратното.

Възвишен, духовно богат и свръх емоционален Скорпионът е знак, който през целия си живот не спира да се бори със своите вътрешни конфликти, като в душата му постоянно се опитват да заемат връх, както ангела, така и непреклонния, безмилостен и жесток дявол. 

Виж още