Зодиите, които се страхуват да чуват истината

  • Сподели:
Зодиите, които се страхуват да чуват истината

Тези зодии могат да боравят изключително добре с думите и да общуват на ниво, въпреки това, когато моментът стане напечен, предпочитат да изкривят детайлите, така че думите, които изричат, да се превърнат в благородна лъжа. На външен вид тези знаци изглеждат искрени и откровени до болка, но всъщност не винаги обичат да чуват истината, особено когато тя има за цел да внесе някаква промяна в живота им.

Разберете кои са тези зодии, които трудно си служат с истината и предпочитат да не я чуват, както и да спестяват огромна доза от фактите пред другите.

Дева
Девата на пръв поглед е много открит и честен знак, въпреки това, когато стане въпрос да чува истини за себе си, тя не е готова да се потопи изцяло в разговора и предпочита да стопира този процес още на самият старт. За Девите е някак недостойно да бъдат коментирани и анализирани пред други хора, това бързо успява да ги накара да променят посоката си и да заемат отбранителна позиция. Дори тогава, когато техният събеседник желае да им помогне, те отново се запъват да чуят фактите и да си вземат поука от своите действия. За Девите не съществува по-праведен и чист човек от самите тях, което е и причината да бягат скоростно, когато някой се осмели да повдигне въпроса за тяхното поведение и негативни качества. 

Лъв
За Царя на джунглата съществува един главен закон и той е, ''ако имаш да казваш нещо хубаво за мен – давай, няма да те спирам и с наслада ще обирам лаврите, но ако си се настроил за критики, трябва да очакваш и ответен удар, който, повярвай ми, няма да ти хареса''. Лъвът почти винаги е настроен провокативно, когато става въпрос за корекции в характера му и за основни неща, които би могъл да промени в своето поведение. Царят на джунглата определено не обича някой да му дава наклон в живота, нито пък да слуша негативни коментари по свой адрес, а когато това се случи - той е готов да обърне разговора в друга посока и да избегне удара. 

Овен
Овенът е знак, който обича да си пъха носа в чуждите животи и да пуска зловредни коментари, но когато това се случи с него, той не е готов да чуе какво имат да му споделят близките му. За него е по-добре просто да смени темата и да насочи разговора към по-приятни събития, вместо да се вслуша в съветите на своите близки и да поеме някаква отговорност за поведението си.

Този знак е като едно инатливо магаре, което се запъва и не иска нито да чуе, нито да възприеме конструктивните критики, имащи за цел да му помогнат и да подобрят живота му. Неговата избухливост е една от негативните черти, която се активизира, именно в моментите, в които неговите близки желаят да му споделят истината за това какъв е и как се държи с околните. Въпреки всичко този зодиакален знак запазва пълно хладнокръвие и освен че насочва разговора в друга посока, често пъти самият той може да действа и като малко обидено дете – да се разсърди, да прекъсва събеседника си или пък да започне да хвърля предмети по него. Истината боли, но Овенът не е готов за подобни травми, вместо това той предпочита да възприема себе си, според своята лична философия за живота и за това какъв се вижда през собствените си очи.

Виж още