Четири типа мъже, на които жените истински се възхищават

  • Сподели:
Четири типа мъже, на които жените истински се възхищават

Не само в приказките добрите и съвестни мъже съществуват, всъщност според психолози близо 67% от мъжете притежават изключителни и специални добродетели, въпреки че самите те споделят, че не винаги успяват да ги изкарат наяве, тъй като или са потиснати от своите партньорки или пък прекалено много са били наранявани, именно заради това, че носят огромно и добро сърце. 

Разберете кои са четирите типа мъже, която всяка дама иска да има до себе си за да може да се чувства като принцеса от приказките.

1. Верният романтик
Този мъж е изключително специален, верен на своите чувства и на дамата, която е грабнала сърцето му. Всъщност профила на ''Верния романтик'' пасва на мъжете, които не се страхуват да бъдат малко по-мили и романтични към своята половинка. Той е чувствителен, артистичен и определено знае как да изразява своите чувства за да създаде една незабравима атмосфера за своята любима жена. Този мъж е напълно посветен на красотата и на върховите преживявания, като силна любов, сватба, създаване на поколение и грижа към семейството. 

2. Благонадеждният
Този мъж излъчва доверие и на него може да се разчита при нужда. Профилът на ''Благонадеждния'' е един от на силните мъжки профили, тъй като тук мъжът тежи на мястото си и е готов на различни саможертви в името на своята партньорка. Отговорността и нуждата да присъства, както физически, така и емоционално в света на любимата жена бързо създава образа на Супермен – мъжът, който не се страхува от нищо и е достатъчно смел за да пази и закриля своята дама на сърцето.

3. Любим и приятел
Тук дамите, които са успели да намерят своя партньор, в чиито очи откриват, хем верен приятел, хем разкошен любовник, просто са уцелили шестица от лотарията. Профилът на този мъж разкрива едни по-различни и нетипични характеристики, като например една искрена нежност към нуждите на своята партньорка и нуждата да я подкрепя и закриля, като нейн много близък човек и сексуален спътник.

4. Работохоликът
Този мъж е така отдаден на семейството си, че влага всяка свободна секунда в това да създаде един много по-красив и спокоен живот за своите любими хора. Той не само, че не познава думата мързел, но и преминава тънката линия на нормалното, тъй като е готов да стои часове в офиса или на работното си място за да изгради едно много по-сигурно и красиво бъдеще за хората, които обича. Достоен за възхищение за този мъж няма почивни дни, нито пък празници и цялото му внимание винаги е насочено към поредните стъпала, които трябва да изкачи за да промени нещо в живота си и в този на своите близки. Четвърти тип е достоен за възхищение и всъщност е един от най-често срещаните типове мъже, които пък все по-рядко жените могат да оценят и да забележат, колко важно е човекът до тях да е готов да им предложи някаква сигурност и закрила.

Виж още