Пет типа мъже, които действат отблъскващо на жените

  • Сподели:
Пет типа мъже, които действат отблъскващо на жените

Има няколко вида мъже, които жените в никакъв случаи не желаят да допуснат до себе си и сега ще разгледаме точно тези екземпляри, които все по-често срещаме в живота си и които не осъзнават колко отблъскващо и неморално е тяхното поведение. 

1. Недодялан или ''развей прах'' – Този мъж е като една бездънна кутия с обещания, но за огромна жалост неспазени. Този тип мъже обикновено не могат да стоят дълго на едно място и да се впишат в по-задълбочени любовни връзки, защото са ''развей прах'' - днес са тук, а утре просто ги няма. Недодяланият мъж не знае какво иска от живота, нито пък е готов да застане зад обещанията си и да поеме отговорност за действията си.

2. Хипохондрикът – Наистина се изискват огромни усилия от страна на партньорките на този така интересен тип мъже, които до такава степен са се вкопчили в своето здраве и благополучие, че чак изглеждат нелепо в очите на останалите хора. Хипохондрикът вечно мрънка и се оплаква от различни симптоми, които дори не са реални, което от своя страна може да извади от релси и най-търпеливата и спокойна жена в света.

3. Болният ревнивец – Е, този мъж е истинска заплаха за добрите отношения. Постоянно съмняващ се в чувствата и верността на своята партньорка ревнивецът е неспособен да се зарадва на това, което има в момента и да оцени жената до себе си. Този мъж определено действа свръх отблъскващо, особено когато неговата ревност е достигнала забележителни размери и граничи с лудостта. 

4. Несигурният слабак – Несигурният в себе си мъж действа отблъскващо за дамите, особено когато самият той не знае на къде се е запътил и докъде трябва да стигне. Този мъж не вярва в това, че може да успее и това е причината да стои отстрани и да не спира да мрънка. Неговата слабост често се изразява в това, че той прекалено често използва думите '''не мога'', но тук най-лошото е, че той го прави с една единствена цел и това е жената до него да се нагърби по възможност и с неговите задължения. За този мъж колкото по-голяма слабост демонстрира, толкова по-обгрижван ще бъде и това поведение се е превърнало за него в начин на живот. 

5. Егоцентричният и самовлюбен манипулатор – Този мъж е толкова влюбен в образа си, че не е способен да отрази жената до себе си, защото смята че светът се върти около неговата особа и неговите желания и нужди са много по-важни от тези на партньорката му. Толкова самовлюбен и вторачен в собственото си щастие, този мъж често използва различни техники за манипулация, с които ''обиграва'' жените около себе си и взима това, което смята, че по право му се полага. Този мъж е и роден егоист, който се е вкопчил в това да изгради своето щастливо бъдеще, но за сметка на щастието на любимата жена.

Виж още