Осем женски имена, които привличат успешните мъже

  • Сподели:
Осем женски имена, които привличат успешните мъже

Името не е просто набор от букви. То е определен сакрален код, който можем да тълкуваме по различни начини. Това означава, че то може да повлияе и на съдбата и живота на даден човек по различни начини. Много неща зависят от името: характер, енергия, как вземаме решения, как преминаваме през трудностите и какви хора привличаме в живота си. Понякога забелязваме, че някои хора имат много по-голям късмет в любовта, а други, колкото и да се стараят, не могат да намерят своето щастие. Каква е тайната?

Но дори и да оставим езотериката настрана, пак ще намерим потвърждение, че някои имена са по-секси от други - но в по-традиционни науки. Съществува теория, подкрепяна от учени, лингвисти и сексолози, според която колкото повече гласни звуци съдържа едно име, толкова повече то възбужда слуха. Такова име е приятно за слушане и произнасяне. Психологът Зарина Шаман разкрива интересни подробности.

Александра, Евгения и Виктория
Смята се, че тези имена носят двойна енергия. От една страна, това е женската енергия Ин, а от друга - мъжката енергия Ян. Съответно на жените с тези имена по-лесно се възлагат мъжки задачи. От тях стават добри мениджъри. Такива жени умеят да задържат цял екип от хора. Те са умни и в същото време емоционални и умеят с проницателността си да привличат вниманието на успешните мъже. Притежателките на тези имена са способни да влияят върху кариерното израстване на партньора си, да го подкрепят на фино енергийно ниво, вдъхвайки му решителност и увереност. Подобна връзка прави мъжа по-успешен, а това допринася за развитието на чакрата Манипура, която отговаря за волята, вътрешната сила и богатството.

Олеся
Магията, заложена в това име, означава вътрешна чистота на мислите и първичност, което привлича мъжете на умствено и духовно ниво. Жените с името Олеся олицетворяват една от най-силните енергии - тази на любовта и чистотата. А това е основната поддържаща сила на чакрата Анахата. Въз основа на това притежателките на името Олеся са в състояние да дарят своя мъж с искрена и чиста любов. В края на краищата, както всички знаем, когато един мъж обича силно, той е в състояние да преобърне планини. Чувствайки тези качества, мъжете искат да започнат сериозна връзка с Олеся. Те са привлечени от определена човешка първичност, която засилва у мъжете желанието не само за успех, но и за създаване на рай на земята за своята любима.

Алена и Алиса
Боговете са благосклонни към Алена и Алиса. Представителките на тези имена винаги изглеждат млади и секси, умеят да намерят контакт с мъжа и да го накарат да се чувства комфортно. Тези жени знаят собствената си цена, затова привличат успешни мъже, които в живота си са постигнали всичко сами. В края на краищата такива мъже са предразположени към млада и секси енергия, която им е необходима, за да се вдъхновяват и да покоряват нови върхове.

Анастасия
Въпреки привидната лекота и директност, притежателите на това име имат огромен скрит потенциал и са способни не само да се борят с всякакви трудности и несгоди, но и да ги победят. И тази огромна енергия привлича онези мъже, за които в отношенията е важно партньорството. Те са готови да дадат всичко, но само на най-важния човек в живота си - своята жена, защото тя ще го преведе през всички трудности и ще му помогне да постигне победа.

Марта
Секси и страстна Марта обича и знае как да бъде обичана. Притежателките на това име по правило имат отличен вкус за всичко: за дрехите, за интериора на собствения си апартамент и, разбира се, за това как трябва да изглежда мъжът ѝ. Марта напълно оправдава името си. Тя внася пролетна свежест, лекота и нова енергия в живота на един мъж. Тя винаги има много почитатели и любимци, но да заведеш Марта до олтара не е толкова лесно. Мъжът ще трябва много да се постарае, за да се съчетае с такава жена. Но ако Марта все пак реши да се обвърже с брак, всичките ѝ сили ще бъдат насочени към подкрепа на партньора ѝ. А в тази връзка женската ѝ сила ще се разкрие още повече.

Виж още