Деми Мур: Всички се появяваме на този свят с желанието да бъдем щастливи

  • Сподели:
Деми Мур: Всички се появяваме на този свят с желанието да бъдем щастливи

Деми Мур присъства на премиерата на документалния филм ''Brats'' в петък по време на филмовия фестивал ''Трайбека 2024'' в Ню Йорк.

Актрисата избра пълен ансамбъл на Schiaparelli от пролетната колекция на марката за 2024 г., който се състоеше от бял дънков елек и подходящи широки панталони със златни акценти. Мур допълни визията си с ефектни бижута на италианската марка, както и с чифт маратонки Schiaparelli Gold Toe. Бижутата към визията на Деми бяха пръстени от Джена Блейк, а стайлингът отново е дело на Брад Горески.

Деми Мур е красиво напомняне, че остаряването не е повод за страх. Тайната на нейния блясък се крие в пътуването ѝ към грижата за себе си, което тя започва на 49-годишна възраст. С напредването на възрастта Деми открива, че да разчиташ само на генетиката не е достатъчно. Тя вярва, че истинската красота е свързана с доброто здраве, а не само с младостта. Деми Мур прави съзнателни промени, които ѝ действат страхотно.

Актрисата отказва да се придържа към негативните мисли и емоции. Деми твърдо вярва, че вътрешните ни чувства се отразяват навън. Тя подчертава важността на това да се откаже от негативните мисли, за да поддържа сияйния си външен вид. Деми обяснява, че задържането на гняв, болка или горчивина може да ни състари и да се отрази неблагоприятно на външния ни вид. Въпреки че е напълно естествено да преживяваме нещастни моменти и да изпадаме в лоши състояния, Мур препоръчва да не се вкопчваме в тези негативни емоции, а да ги оставим да преминат и да си отидат.

През цялата си кариера Деми Мур е изпълнявала различни роли, които са изисквали от нея да бъде в перфектна форма. За филма ''Стриптийз'' (1996 г.) тя се подготвя усърдно с бягане на плажа преди зазоряване, тренировки с тежести, йога и тежки танцови репетиции с продължителност до 3 часа.
Подобно на това за ролята си в ''G.I. Jane'' (1997 г.) Деми се подлага на интензивни тренировки, като вдига тежести по 2 часа дневно. Ангажираността ѝ към ролите ѝ показва нейната отдаденост на занаята и поддържането на добра физическа форма.

Изненадващо, Деми не е толкова отдадена на интензивни тренировки във фитнеса в ежедневието си, колкото може би сме предполагали. През 2019 г. тя призна, че не е била във фитнеса повече от четири години. Въпреки това актрисата открива нов фитнес подход чрез ''Mirror'' - интерактивно устройство за тренировки вкъщи. С помощта на това високотехнологично оборудване Деми може да тренира, без да посещава фитнес зала. ''Огледалото'' предлага персонализирани инструкции и различни класове, което го прави удобно и ефективно фитнес решение.

Що се отнася до разкрасителните ѝ процедури, Деми следва принципа ''по-малкото е повече''. Тя вярва в простотата, която ѝ улеснява поддържането на постоянна рутина. Предпочитанията на Мур спрямо козметиката са тя да бъде направена от чисти съставки.

Деми отдава приоритет на връзката между ума и тялото си, като осигурява хармония. 61-годишната актриса не се фокусира твърде много върху сложните естетични процедури, защото твърдо вярва в поговорката "Красотата започва отвътре". Според нея е важно да се даде приоритет на вътрешното благополучие, защото само външните усилия няма да са достатъчни, ако не се чувстваме добре. За да постигне това усещане за вътрешна яснота и баланс - Мур разчита на сеанси с енергиен лечител. Тези сеанси се превръщат в трансформиращо преживяване за ума и тялото, като ѝ помагат да подхранва връзката между вътрешната си същност и физическото си благополучие. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''. 

Виж още