Деми Мур & Шер: "Тя е икона на стила и мое лично вдъхновение''

  • Сподели:
Деми Мур & Шер: "Тя е икона на стила и мое лично вдъхновение''

Филмовият фестивал в Кан приключи на 25 май, но звездите се стекоха в курортния град на Френската ривиера още от 14 май, за да станат свидетели на дебютните прожекции на филмите.

Между бляскавите премиери на червения килим и ексклузивните афтърпартита годишната галавечер на amFAR е едно от най-очакваните събития по време на филмовия фестивал в Кан. Легендарната вечер, която се провежда в живописния хотел Cap-Eden-Roc, винаги събира някои от най-големите имена в областта на киното, модата и музиката в подкрепа на революционните изследвания на amfAR в областта на СПИН.

Мур, чийто филм "Субстанцията" предизвика вълнение в Кан, беше водещ на тазгодишната гала вечер - роля, учредена за първи път от Елизабет Тейлър през 1993 г., а домакини бяха Chopard.

Шер и Деми Мур се събраха отново на червения килим, близо 30 години по-късно, след участието си в сериала на HBO от 1996 г. "Ако тези стени можеха да говорят". 61-годишната актриса от филма "Призрак" беше на сцената и представяше световната икона, 78-годишната Шер:

''Жената, която ще ви представя е носителка на "Грами", на "Оскар" и на "Еми". Тя е икона на стила и мое лично вдъхновение. През 2015 г. тя беше отличена от amfAR с награда за вдъхновение. Но най-важното е, че тя е просто една от най-талантливите, успешни и обичани изпълнители на всички времена. Моля ви, приветствайте топло невероятната, единствена и неповторима Шер."

На събитието, изпълнено със знаменитости, Мур беше облечена в бяла рокля Loewe, украсена с кристални детайли, с разрез от лявата страна. Тя допълни тоалета си с блестящо колие и обеци с капчици, изработени от Chopard.

В същото време Шер избра изцяло черен ансамбъл, облечена в рокля с дължина до пода и подходящо кожено палто, както и ръкавици без пръсти и чифт токчета. Събирането на двете дами се случи почти 30 години по-късно, откакто за последен път бяха видени да се появяват заедно на червения килим. 

Към Шер се присъедини и приятелят ѝ Александър Едуардс.

Виж още