След 20 години Саша Барон Коен и Айла Фишър сложиха край на брака си

  • Сподели:
След 20 години Саша Барон Коен и Айла Фишър сложиха край на брака си

В съвместно изявление, публикувано в техните Instagram Stories в петък, Айла Фишър и Саша Барон Коен обявиха, че са подали молба за прекратяване на брака си миналата година.

Споделяйки новината със своя снимка, на която са облечени в бели тенис екипи, те написаха:

"След дълъг тенис мач, продължил повече от 20 години, най-накрая слагаме ракетите си на земята. През 2023 г. заедно сложихме край на брака си. Винаги сме давали приоритет на личния си живот и работихме тихо по тази промяна. Завинаги ще останем отдадени към любовта си към нашите деца. Искрено оценяваме, че уважавате желанието на семейството ни за уединение."

Двойката се запознава за първи път на парти в Сидни, Австралия през 2001 г. По-късно Барон Коен разказва пред "Ню Йорк Таймс" за първата им среща, като казва, че Фишър е била "забавна". Двойката се сгодява през 2004 г., а през 2010 г. сключват брак. Заедно Айла и Саша споделят три деца - дъщерите Олив и Елула и син Монтгомъри.

Барон Коен стана известен през 90-те години на миналия век с героя си Али Джи - скандален гангстер, който се превърна в комедийна звезда. Той се снима и в ролята на Борат, журналист от Казахстан, и играе ролята на пламенния австрийски моден дизайнер Бруно.

Пробивната роля на Айла идва в ''Wedding Crashers'' през 2005 г., а също така участва и в ''Confessions of a Shopaholic''. 

Миналия месец Барон Коен и австралийската актриса Ребел Уилсън влязоха в спор преди излизането на мемоарите ѝ.

Виж още