Кевин Харт за семейството си: Без вас в мен няма живот

  • Сподели:
Кевин Харт за семейството си: Без вас в мен няма живот

Кевин Харт бе удостоен с наградата "Марк Твен" за цялостно творчество в областта на комедията.

На церемония в Центъра за сценични изкуства "Кенеди" знаменитости и изтъкнати комици се включиха в отдаването на почит към кариерата на Харт, като някои от тях изрично посочиха работната етика, позитивността и непрестанната отдаденост на актьора към изкуството му. Известен с филми като "Ride Along", "Central Intelligence" и "Fatherhood", Харт е постигнал успех като комик, филмов и телевизионен актьор, продуцент и бизнесмен. През 2022 г. той стартира медийната компания ''HARTBEAT''. Филмите му са спечелили повече от 4,23 милиарда долара в световен мащаб.

Той е просто вдъхновяващ. Кевин е един от най-талантливите хора, които съм срещала. - Ники Глейзър

За 25-ата си година наградата "Марк Твен" се присъжда ежегодно на изпълнители, които са оказали трайно влияние върху хумора и културата. Отличените получават бронзов бюст на Твен, емблематичния американски писател и сатирик, чието истинско име е Самюъл Клемънс. Сред другите носители на наградата са Ричард Прайър, Джулия Луис-Драйфус, Упи Голдбърг, Дейв Шапел, Джон Стюарт, Карол Бърнет, Дейвид Летърман, Тина Фей, Еди Мърфи, Адам Сандлър и Елън ДеДженеръс. Наградата "Марк Твен" на Бил Козби, носител на наградата през 2009 г., беше отменена през 2019 г. след обвинения в сексуално посегателство.

За да почетат актьора в този запомнящ се момент в залата присъстваха семейството му, съпругата му Анико, децата му и някои от най-близките му приятели и колеги, сред които Крис Рок, Дейв Шапел, Реджина Хол, Тифъни Хадиш, Джери Зайнфелд, Ник Кениън, Джими Фалън и други.

Ти ме накара да мечтая за по-големи неща, а си по-млад от мен. За мен е чест да познавам човек като теб. - Дейв Шапел

Шапел, който през 2019 г. получи собствена награда "Марк Твен", разказа за Харт, който продаде 53 000 места на футболния стадион - "Линкълн Файненшъл Фийлд" във Филаделфия през 2015 г. - като ниво на амбиция и постижение, което е вдъхновяващо за него и Крис Рок.

Възхищавах се на неговия хъс... както и на неговия стремеж и решителност и на непрестанната му упорита работа, които го доведоха тази вечер тук. - Челси Хендлър

Развълнуван и силно емоционален Кевин Харт излезе на сцената, за да приеме отличието си и да произнесе своята реч. Наградата бе връчена от председателя на център ''Кенеди'' Дейвид Рубенщайн.

''Не започнах да правя това, с което се занимавам, за да получавам награди. Просто се влюбих в идеята за комедията. Занимавам се с комедия от самото начало на тази награда преди 25 години. Да бъда почетен в тази паметна година е нереално. Комедията е моят отдушник за социални коментари и наблюдения върху живота - благодарен съм на центъра "Кенеди" за признанието на моя глас и влияние върху културата.

Благодаря на съпругата си за търпението, което проявява към мен, благодаря ѝ, че ме подкрепя и вярва в мен. Благодаря на децата си - без тях няма живот в мен. Без тях аз не съществувам. Аз дишам за вас и живея за вас. Благодаря на брат си... Не знам как да намеря подходящи думи за по-добър човек, по-добра подкрепа, по-добър чичо. Няма по-голям гръбнак от него. Децата ми са по-добри хора, благодарение на него. 

Няма да приема тази награда за даденост.''

Виж още