Марк Ръфало получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд

  • Сподели:
Марк Ръфало получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд

Марк Ръфало имаше любовта и подкрепата на семейството си, докато се наслаждаваше на важен момент в кариерата си.

56-годишният актьор от "Клети създания" получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд на церемония в четвъртък. Ръфало се появи със съпругата си Сънрайз Когни и две от трите им деца - Бела, на 18 г., и Кийн, на 22 г. Одет, 16 г., не се появи с останалата част от семейството.

Актьорът призна децата си по време на благодарствената си реч, казвайки: "Децата ми, Бела, Кийн и Одет, ме научиха на толкова много неща за това да бъда родител, да бъда мъж, да бъда актьор. Това е тяхната звезда!"

Най-големият син на Ръфало все още не е тръгнал съвсем по стъпките на баща си, но е потопил пръст в света на актьорското майсторство, правейки епизодични роли в два от проектите на баща си - "Започни отново" през 2013 г. и "Тор: Рагнарок".

В речта си Ръфало благодари на семейството си за подкрепата на кариерата му. Той също така похвали съпругата си за това, че е поела по-голяма част от отговорностите вкъщи, наричайки я "просто герой".

Дженифър Гарнър се събра отново с колегата си от "13 Going on 30" Марк Ръфало, когато произнесе прочувствена реч в чест на актьора на церемонията по получаване на звездата му. Гарнър и Ръфало останаха приятели още от времето на снимките на филма, който разказва историята на Джена - 13-годишно момиче, което се събужда в тялото на възрастна жена, работеща за нюйоркско модно списание. Руфало играе Мати, възрастната версия на най-добрия платоничен приятел на Джена.

В речта си Гарнър се пошегува, че е "поставила началото на ерата на романтичните филми с Марк Ръфало", като отбеляза няколко от качествата на актьора, които според нея определят "романтичния Ръфало". "Небрежната прическа, разкопчаната сладка риза, които се превърнаха в норма за сладки момчета навсякъде през следващите 20 години", каза Гарнър.

Двамата с Ръфало споделиха няколко движения от хореографията на видеоклипа "Thriller" на Майкъл Джексън в чест на танцовата сцена в "13 Going on 30". По-късно в речта си Гарнър сравни изпълненията на Ръфало с тези на звездите от стария Холивуд Кари Грант, Джими Стюарт и Франк Синатра.

"Да работя с теб, Марк, означава да те обичам", каза Гарнър.

Ръфало е изиграл Брус Банър и Хълк в осем филма - "Отмъстителите", "Железният човек 3", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", "Тор: Рагнарок", "Отмъстителите: Безкрайна война", "Капитан Марвел", "Отмъстителите: и "Shang-Chi и легендата за десетте пръстена" - и два сериала на Disney+: "Какво би станало, ако...?" и "She-Hulk: Адвокат".

Сред другите филмови заглавия на Ръфало са: "Now You See Me", "Зодиак", "13 Going on 30" и "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

Ръфало също така е три пъти номиниран за "Еми", като през 2020 г. печели за изключителна главна мъжка роля в ограничен сериал или филм за двойната си роля на братята близнаци Доминик и Томас Бърдси в минисериала на HBO "I Know This Much Is True".

Ръфало получава номинация за най-добър актьор в пиеса на "Тони" през 2006 г. за изпълнението си във възраждането на драмата на Клифърд Одетс, играна първоначално през 1935 г., "Awake and Sing!"

Виж още