74-годишната Норма Уилямс изглежда така, сякаш знае как да спре времето

  • Сподели:
74-годишната Норма Уилямс изглежда така, сякаш знае как да спре времето

74-годишната Норма Уилямс разкрива, че сега е в най-добрата си форма.

Норма определя себе си като здравословен и фитнес маниак, а модата е нейната движеща сила. Норма има важно послание, което иска да разпространи:

''Телата могат да се подобрят с възрастта, ако се грижите за тях правилно''.

Ние от High View Art не можем да пропуснем шанса да ви покажем колко невероятно изглежда Норма, докато продължава да поддържа убийствената си фигура.

Тя не винаги е имала такова тяло. От детството си Норма нямала изградени здравословни навици и се чувствала прекалено пълна.

На 28 години тя започва да променя начина си на живот. Тъй като повечето хора не могат да променят житейските си навици за една нощ, това е пътуване, което Норма все още продължава да изживява.

Докато се носи по течението на това важно пътуване, Норма установила, че външният ѝ вид, както и целият ѝ живот се променя в една по-добра посока. Така неминуемо дошъл моментът, в който тя била доволна от себе си и от постигнатите резултати.

За тези, които също искат да променят начина си на живот, Норма съветва да предприемат малки стъпки, с ясното съзнание, че те ще отнемат години.

Норма споделя, че тялото ѝ се е усъвършенствало благодарение на редовните упражнения. Тя тренира бързо ходене четири пъти седмично и посещава фитнес залата два пъти седмично. Постепенно увеличавала режима си на упражнения и съответно подобрявала диетата си. 

Норма живее на принципа, че ''Телата ни не заслужават нищо друго освен уважение и ние често злоупотребяваме с него, но докато се опитваме да направим положителни промени, тялото ни ни възнаграждава. Така че, независимо от провисналата кожа, бръчки и стрии, време е да обичате себе си и тялото си!''.

Откъде мислите, че идва младежкият ѝ вид? Ако можехте да промените нещо в навиците си, което би повлияло на живота ви в по-късен етап, какво би било то?