Най-добрата къса прическа за жени на 60 години е тази на Шарън Стоун

  • Сподели:
Най-добрата къса прическа за жени на 60 години е тази на Шарън Стоун

Универсална и дръзка, способна незабавно да подмлади визията. Ето защо да почерпите вдъхновение от последната визия на лъчезарната Шарън Стоун, която гостува на Седмицата на модата в Милано за ревюто на Tom Ford.

Шарън Стоун е прекрасна жена на 65 години и една от иконите, за които често говоря в High View Art. Но всеки път, когато я видя на събитие, червен килим или модно ревю, какъвто беше случаят на Седмицата на модата в Милано за ревюто на Tom Ford AW 2024, не мога да не се изненадам от прекрасния ѝ вид.

Сред гостите на първия ред на ревюто на Tom Ford Шарън определено доминираше на сцената: облечена в черно в рокля с дълбоко деколте и талия, подчертана от колан със златна катарама, актрисата имаше най-красивата къса прическа за жена на нейната възраст, т.е. деликатна и лека пикси прическа, в която русата ѝ коса се сливаше перфектно с посивялата. Освен подстрижката, Шарън Стоун вече ни научи как да спрем да се боядисваме, да приемем появата на бяла коса и да не робуваме на остаряването, но по време на последната си поява тя ни показа и най-добрата къса прическа за жени на 60 години, а именно тази, която има способността да подмладява лицето и да му придава блясък.

Шарън Стоун, която на 10 март навършва 66 години, е избрала къса прическа, която подмладява лицето ѝ, подчертавайки обема му. Това е по-къса подстрижка отзад, която е в състояние да отнеме няколко години от лицето, защото концентрира косата в горната част на главата, като помага да се прикрият и изтънелите участъци, а след това се спуска странично на челото с мащабен връх. Изборът на страничен кичур отпред е много важен детайл, защото помага късата прическа да не е толкова "екстремна" и да е много по-хармонична, оставяйки усещането за по-голяма маса коса, както и за по-дълга.

Освен това кичурът прави подстригването много практично и приспособимо, тъй като позволява косата да се разресва по различни начини. Можете да я носите напред, назад, да променяте посоката ѝ. Накратко, това е нещо повече от кичур коса: това е съюзник на стила.

Въпреки че възрастта е само число и всяка жена трябва да се чувства свободна да изглежда точно както желае - дори с дълга коса над 50 години - има някои прически, които поради начина си на структуриране имат способността да подмладяват лицето, тъй като със своя обем успяват оптически да повдигнат скулите. Сред тях е и пикси подстрижката на Шарън Стоун, от която е невъзможно да не се вдъхновим.

Виж още