Кои са най-емоционално нестабилните знаци в Астрологията

  • Сподели:
Кои са най-емоционално нестабилните знаци в Астрологията

Това са астрологичните знаци, които са известни по-скоро със своята чувствителност, сантименталност и нежност, носещи се по вълните на приказните вълшебства, незабелязвайки жестокостта на реалността. Променливи, хаотични и живеещи в своята собствена приказка, тези зодии на моменти изглеждат като паднали от друга планета и определено не на мястото си. Нестабилността обикновено при тях е израз на страх от това да не бъдат наранени, което е и причината в очите на другите да изглеждат на моменти до известна степен слабохарактерни, първосигнални или пък объркани. Всъщност истината е, че тези зодии са претоварени от чувства – емоции, които не могат да канализират и обработят правилно, именно това е причината на моменти да изглеждат объркани и не на себе си.

Разберете кои са тези знаци, които витият в облаците и почти никога не успяват да се съсредоточат върху важните аспекти от живота си. 

Риби
По начало Рибите са податливи на всякакъв вид манипулации, което е и причината да бъдат толкова объркани и емоционални. Когато този знак попадне в ситуация, в която не може да контролира гнева или пък страха си неговата емоционална нестабилност, излиза на преден план и започва да изяжда реалността. Рибите са зодия, която е лесна за контролиране. Благодарение именно на нейната променливост и нестабилност тя позволява директно на своите врагове да стъпят на врата ѝ. Независимо обаче в каква ситуация попада този знак, той много трудно успява да анализира чувствата си и да обработи правилно постъпилата до мозъка му информация, защото за него е много по-добре да не излиза от ''вълшебния свят'', в който се чувства защитен и да не си отваря очите за реалността, такава, каквато всички я познаваме.

Дева
Дори и на пръв поглед мила и обрана Девата всъщност е знак, който умело пази в тайна своята нестабилност и страхове от другите. Когато този знак попадне в по-критична ситуация неговата емоционална нестабилност започва да се появява под формата на прикрита злоба, агресивност и безпочвени обиди, които карат околните да се чудят къде и кога е изчезнал онзи благ и сърдечен човек, който до момента са познавали. Нестабилността кара Девите да бъдат лицемерни и сприхави, такива, каквито никой досега не ги е виждал и каквито никой, всъщност не иска да ги познава. До болка педантични, критични и объркани Девите трудно успяват да внесат ред в мислите си, без това да се отрази на най-близките им хора. Тяхната прикритост на моменти може да ги направи безсърдечни и подмолни, но пък истината е, че тайно в себе си този знак успява да прикрие много страхове, като най-важния според тях е този, в който се сблъскват с неодобрението на другите и това какво ще кажат хората за тях.

Виж още