Суеверия и знаци от Вселената, които ни подсказват събития от бъдещето

  • Сподели:
Суеверия и знаци от Вселената, които ни подсказват събития от бъдещето

Обикновено знаците от Вселената се изпращат на хора, които вярват в свръх висшата невидима за човешкото око сила, която успява да движи пешките по дъската, като определя какви събития ще се случат в следващия момент от живота ни. И докато повечето хора са скептични към тези суеверия и легенди, които насочват съзнанието ни към нещо мистично, което не бихме могли да си обясним с прости думи: ще разгледаме именно тези суеверия и знаци от вселената, които се опитват да ни подскажат, че предстои нещо неприятно в живота ни и трябва да се пазим. 

Знаците, които ни подсказват приближаваща опасност

Пророчески сънища 
Обикновено Вселената използва точно този метод за свързване с човешкото съзнание, а именно съня, в който тя се опитва да му подскаже някакво приближаващо бедствие, опасност или пък болест. Сънят може да носи някакво специално послание към нас, като ни насочва към определен човек или действие, което не би трябвало да правим, за да можем да избегнем някакви негативни събития в живота си.

Обикновено сънищата предават това послание от Вселената, което се опитва да предотврати дадена трагедия в нашия живот и така например, едни от най-известните сънища, които ни подсказват, че трябва да внимаваме, са свързани с появата на рани, физическа болка, смърт, падане от високо, удавяне или пък възрастна жена облечена цялата в черно; това предсказва някакъв предстояща болест или загуба. Черният цвят е символ на тъгата, скръбта, злобата и опасността. 

Починали хора 
Може би ви се е случвало да срещнете човек, който прилича много на ваш починал близък, а може би в рамките на месец сте успели да се припознаете няколко пъти и този човек да ви се появява повече от веднъж. Обикновено тази психологическа атака е изпратена към нас, защото починалият човек се опитва да потърси контакт с нас, да ни подскаже някаква приближаваща опасност и да ни предпази от някакво предстоящо събитие, което би могло да нанесе много белези в душата ни. Когато за месец сме успели да се припознаем няколко пъти в наш починал близък роднина, обикновено това е знак за предстояща опасност, болест и нещастие.

Суеверия

Връщане назад
Може би ви се е случвало сутрин на път за работа да се върнете няколко пъти до вкъщи, за да проверите, дали сте изключили печката, ютията или кафе машината. В християнството вратата на дома, който обитаваме е смятана за нещо свещено. Като портал към два свята, в който присъстват мощни енергийни сили, именно поради тази причина това суеверие гласи, че когато се върнем и отключим отново вратата, съществува голяма вероятност денят ни да тръгне на криво и да ни се случат някакви верижни неприятности.

Ако искаме да запазим енергията около това място, дори ако се налага да се върнем, за да вземем нещо от вкъщи, да не трябва впоследствие да се питаме, какво лошо ще ни сполети в бъдеще, можем да полеем четирите ъгъла на вратата със светена вода и да закачим червен конец на дръжката на вратата, като последователно с това кажем една молитва за здраве и благоденствие.

Зашиване на дрехата, докато сме я облекли
Това старо суеверие гласи, че когато зашиваме дрехата, която сме облекли, съществува голяма вероятност да зашием и ума си за важните неща. Ако все пак сме рискували да го направим, съществува опасност следващите дни да усетим как събитията около нас ни подсказват, че сме поели в погрешната посока, а нещата не могат да се случат по начина, по който сме планирали, защото сме си зашили късмета.

Виж още