Таро звезден гадател - енергийна карта за 01.03.2024 г.

  • Сподели:
Таро звезден гадател - енергийна карта за 01.03.2024 г.

Карта Таро: Магьосникът
Планета: Меркурий
Ключови думи: сътворение, синхроничност, проявление, божествено, слово
Утвърждение: слушам и следвам вътрешния си глас.
Друго: обърната карта

Магьосникът значение
Магьосникът е носител номер едно в тестето карти, носещ важна енергия за ново начало в живота. Неговата роля обаче е много повече от това, тъй като той ни отваря очите за всички елементи и ни показва магията на самия живот носеща специални послания от боговете до обикновените смъртни. Истинското предизвикателство на тази карта е, че хората трябва да споделят своите знания и всичко, което носят в сърцето си, с най-близките в живота си. Картата говори за ограниченията на изговорената дума и пътищата, които трябва да бъдат изградени в нашата връзка с останалите, така че да може да се установи истински поток от емоции с доверие и вяра в по-голямата цел на всяка създадена връзка. Това е карта на по-високо знание, такава, която по-скоро се чувства, отколкото се чете и е много мощна за всякакъв вид творение, което идва от нечии таланти и чисти идеали в живота. Свързвайки ни директно с нашия подсъзнателен свят и искрите, идващи от него, това може да показва съобщения, които ще дойдат в сънища и медитация. Носи вълнение от живота и вдъхновение да се движим, за да изпълним огромния потенциал, който смятаме, че носим.

Любов
Любовните истории, докоснати от Магьосника, винаги са големи и важни за духовния път. Тази карта поставя акцент върху доверието и въпросите на идеализма, като може да посочи някои проблеми в комуникацията между двама партньори, за които те досега не са били наясно. Отваряйки врати към по-високо знание и божествена любов, вълшебството може да се появи, когато връзката се нуждае от намеса и спасение от по-висши сфери. Като цяло това е мощна карта, която трябва да имате, когато любовният ви живот се нуждае от поддръжка, защото дори когато е обърната и посочва негативните аспекти на връзката, това е послание изпратено направо от „горе“, което ви връща към вярата, че всичко, което се случва е изпратено за да ви предаде някаква по-висша мъдрост. 

Кариера
Магьосникът е изключително позитивен за всички артистични кариерни усилия, защото той може директно да ни зареди с вдъхновение, което да използваме за материална печалба. От друга страна, носи информация, поучения и разширява хоризонтите за всички, които участват в големи проекти. Нови неща могат да бъдат постигнати, чрез творческа работа, докато невероятните идеи намират своя начин да се материализират и да бъдат включени в системи, които са остарели и блокирани за известно време. Магьосникът изтъква важността на цялата събрана информация и ни показва, че някои неща трябва да се проверяват два пъти, особено когато твърде много хора участват в грандиозни и потенциално успешни начинания.

Здраве
В здравния прочит Магьосникът може да е малко труден и да говори за психосоматични проблеми или проблеми, които е трудно да се диагностицират или да се видят с обичайни методи. От друга страна, това ни дава възможност да намерим правилния лекар или лечител, да използваме алтернативни методи, за да помогнем на нашата физиология и да засилим потока от емоции, който в крайна сметка ще ни освободи от здравословни проблеми от всякакъв вид. Това е карта, която ни показва, колко силни можем да бъдем, за да преодоляваме препятствията и да се справяме с проблемите си, като в крайна сметка изтъква способността ни да се регенерираме, да призоваваме по-висши сили и да вдишваме брилянтната бяла светлина, която може да излекува цялото ни духовно същество, така че физическият ни план да успее да се възстанови.

Магьосникът обърнат
С обърнатия магьосник никога не знаем, къде се намираме и думите ни могат да бъдат изкривени и изпълнени с недоразумения, но въпреки това тази карта ни показва колко трудно може да бъде да покажем истинската си същност, когато не сме сигурни в собствената си сила, като е възможно да ни посочи определени нечестности и проблеми на ума. Нещата не са такива, каквито изглеждат и това, което си мислим, че знаем не е непременно толкова вярно, колкото бихме искали да бъде. Положителната страна е, че обърнатата му позиция може да покаже, че нещата, които смятаме, че са лоши за нас, в крайна сметка ще ни освободят от токсините, които ще потекат директно в канала. Някои разочарования са необходими, за да може нашата перспектива да се излекува и да ни доведе до по-положителни възгледи в живота.

Виж още