Дженифър изповядва любовта си към Бен Афлек

  • Сподели:
Дженифър изповядва любовта си към Бен Афлек

Във вторник вечерта в Лос Анджелис се състоя премиерата на предстоящия ѝ филм "This Is Me...Now: A Love Story'', изпълнителката от "Jenny From the Block" благодари емоционално на съпруга си Афлек преди прожекцията.

"Бен ме вдъхновява през целия ми живот. Той вдъхнови създаването на един албум преди 20 години. Обичам го и съм му благодарна, че повярва в мен и ми помогна да повярвам в себе си. Бен е човек, който ме кара да се развивам всеки изминал ден. Благодарна съм му за семейството, което създадохме, за децата ни и за всичко, което прави за мен."

Преди прожекцията - на която Лопес и Афлек споделиха целувка - двойката позира заедно на червения килим.

"This Is Me...Now: A Love Story'' е музикално и визуално пресъздаване на събитията от живота, вдъхновили предстоящия албум на Лопес ''This Is Me...Now'', който е продължение на албума ѝ от 2002 г. ''This Is Me...Then''. Проектът, който включва участието на звезди като Тревър Ноа и Джейн Фонда, е подготвян дълго време от Лопес, която заяви на пресконференция миналата седмица, че връзката ѝ с Афлек ѝ е помогнала да го осъществи. Много от приятелите и колегите на Лопес, сред които Америка Ферера, Ксочитл Гомес, Беки Джи, Джей Шети и Дерек Хоф, също присъстваха на специалното събитие.

Филмът проследява истинското търсене на любовта на Лопес с фантастичен и въображаем обрат. Въпреки че много сцени от едночасовия филм са метафорични, тя и режисьорът Дейв Майерс обясниха по време на пресконференция миналата седмица, че всички те са вдъхновени от истинските чувства на Лопес.

"Филмът е смесица от лична, фантастична, сюрреалистична, вълшебна емоция и смятам, че точно това прави историята наистина трогателна, забавна и супер истинска", добави Лопес.

Джей Ло носеше рокля на Zuhair Murad с дълбоко черно бюстие и прозрачна пола, покрита с блестящи зодиакални мотиви (намек за връзката на филма с астрологията).

Двойката сключи брак през юли 2022 г., повече от година след подновяването на връзката им. За първи път Бен и Джен се срещат в продължение на две години в началото на 2000 г., преди да прекратят връзката си само няколко дни преди сватбата си през 2004 г.

Виж още