Изпитвате нужда от внимание – накарайте го да ви забележи и провокирайте интереса му към вас

  • Сподели:
Изпитвате нужда от внимание – накарайте го да ви забележи и провокирайте интереса му към вас

Във всички любовни връзки има моменти на бурна привързаност, след което предстоят моменти на застой. Обикновено успокояването на страстите навлиза в етап, в който половинките вече са успели да опознаят човека до себе си и да изпитат много красиви и емоционални моменти заедно. С времето нещата се променят и ако преди това, тези кратки моменти на почивка са били начин да презаредим силите си и да се впуснем отново в бурните води на страстта и романтика, то постепенно нещата започват да се променят, като фазите на застой изместват напълно фокуса ни от любовната наслада. Ако и вие сте навлезли в подобен етап в своята романтична връзка, можете да изпробвате следващите няколко съвета за да възстановите интереса на мъжа до себе си и да се радвате отново на внимание и приятни изненади от своя избраник.

Изглеждайте самоуверени 
Според психолози, повечето мъже губят интереса си към жени, които са спрели да вярват в себе си и са оставили на заден план своите лични нужди и желания. Колкото по-неуверена е една жена в очите на мъжа до себе си, токова по-бързо той губи интерес към нея. Самоуверените жени излъчват различен тип енергия и като с магнит успяват да привлекат вниманието на всеки мъж, който се докосне до тях. Когато една жена знае цената си и вярва в своята сила, тя е способна да привлече всеки мъжки екземпляр и дори да го хипнотизира, само чрез силната си харизма. Самокритичността е способна да убие и най-здравата връзка. Представете си, че живеете с човек, който не харесва себе си и постоянно изтъква своите безкрайни недостатъци, а това определено започва да ви натоварва и ви кара просто да избягате от тази връзка. А сега си представете, че споделяте един дом с човек, който харесва себе си и вярва в собствените си сили. Във втория случай човекът до нас успява да ни предаде част от своята положителна енергия и да задържи вниманието ни за много по-дълго време, тъй като изглежда самоуверен, интересен и изключително силен.

Погрижете се за външния си вид
Близо 85% от мъжете споделят, че една от най-честите причини да загубят интерес към своята постоянна партньорка е, че тя по някакъв начин е спряла да се грижи за себе си, занемарила се е или пък рязко се е променила. Ако искате да бъдете забелязани и отново да усетите вкуса на ухажването от страна на своя любим човек, заложете на нещо ново – прическа, тен, визия или пък маникюр. Погрижете се за себе си, защото това е единственият начин да се чувствате добре в кожата си. Когато вие се харесвате, ще излъчвате хормоните на щастието, които от своя страна бързо ще привлекат мъжкото внимание към вас.

Имайте свое мнение и спрете да бъдете безгласна буква 
Никой мъж не харесва ''скучните домакини'', особено тези, които изпълняват всяка една негова прищявка и винаги са на разположение. Повечето мъже споделят, че жените, които ги привличат силно, са тези, които изглеждат недостъпни и не се притесняват да споделят своето мнение, дори и то да е различно от тяхното.

Говорете по-малко 
Голям процент от мъжете споделят, че истински се отегчават от постоянното ''чуруликане'' на любимата си и това по-скоро им действа анти-възбуждащо. Затова ако искате да привлечете своя любим и да отключите интереса му, просто намалете приказките и заложете на повече сексуални намеци и действия в тази посока.

Бъдете забавна и не приемайте нещата толкова на сериозно
Обикновено, когато попаднем в капана на сватбата и последващия стрес свързан с отглеждането на децата, домакинството и работата, започваме да забравяме за тази своя положителна и забавна страна, която всъщност е и ключът към сърцето на любимия човек. Оковани в ежедневни грижи ние се обличаме в тялото на мрачността и започваме да демонстрираме едно постоянно отрицание към заобикалящия ни свят, което пък от своя страна кара партньора ни още повече да се отдръпне от нас. Не е тайна, че повечето жени обладани от всекидневни тревоги и грижи забравят да се усмихнат и да покажат колко благодарни са на хората в живота си. Когато започнем да приемаме всичко на сериозно, губим най-красивата частица от себе си, онази която носи доза положителност и която ни кара да се влюбваме всеки път, когато пред нас застане половинката ни. Щастието може да бъде споделено едва тогава, когато душите ни са чисти и когато разберем, че животът е прекалено кратък за да бъдем постоянно угрижени, мрачни и недоволни от него.

Успех, мили дами!

Виж още