Първите три неща, които мъжът забелязва, когато срещне непозната жена

  • Сподели:
Първите три неща, които мъжът забелязва, когато срещне непозната жена

Повечето мъже си признават, че не могат да сведат поглед, когато срещу тях е застанала добре изглеждаща дама, дори и непозната. Почти 78 % от мъжете признават, че биха се насладили на тази гледка. За да ви успокоим ще ви кажем, че и дамите не се свенят да фантазират и да се любуват на по-привлекателно изглеждащи мъже. Голям процент от мъжете споделят, че според тях погледите не могат да бъдат признак на изневяра, нито пък може да се свързват с чувствата, които изпитват към жената до себе си. Силното привличане от красиво изглеждащите жени по-скоро е повлияно от техния нагон, както и мощните хормони, които не им позволяват да отместят погледа си встрани, когато пред тях е застанала изящна и опъната мадама.

Разберете кои са първите три физически черти, които забелязват мъжете в една жена и които им правят най-силно впечатление. 

Задни части
Мъжете споделят, че са силно привлечени от хубавите женски извивки и първото, което успяват да видят в една жена, особено когато тя е в гръб, са нейните задни части. Тук част от мъжете споделят своите предпочитания, като едни от тях разкриват, че са много по-силно развълнувани, когато те са сочни и стегнати, други разкриват, че си падат по-скоро по малки и неизпъкнали задни части.

Бюст
Каквото и да си говорим от край време най-обсъжданата мъжка тема е свързана с красивия женски бюст и именно това виждат повечето представители на мъжкия пол, когато до тях е застанала красива непозната. Красивият и стегнат бюст успява да привлече мъжките погледи и да накара силния пол да полудее.

Лице
Последното, над което успяват да се съсредоточат мъжките очи, е женското лице, както и опънатата свежа кожа. Чертите по лицето като нос, устни и поглед, са следващите три неща, на които мъжете обръщат сериозно внимание.

Виж още