Уил Стоук: Животът ми без теб вече няма смисъл, мамо

  • Сподели:
Уил Стоук: Животът ми без теб вече няма смисъл, мамо

Загубата на родител е дълбоко емоционално и болезнено преживяване, което разтърсва основите на нечий свят, белязвайки го завинаги.

Днес ви срещам с думите на австралийския моден дизайнер и инфлуенсър Уил Стоук, който преди година губи майка си и сподели със своите последователи чувствата си по повод на тази тежка загуба.

''Измина една година без теб, мамо. Немислимо е, че е минала година. Не мога да обясня колко истинско е това за мен. Имам чувството, че само преди няколко седмици те държах в ръцете си. Животът върви напред, но не и аз. Животът ми без теб вече няма смисъл и все още се опитвам да се ориентирам в него без теб, но честно казано това е най-трудното нещо, което някога ми се е налагало да правя. Сърцето ме боли без теб, мамо. Толкова много ми липсваш, че дори не мога да го обясня. Боже, липсваш ми с всяка частица от мен. Ти си моят истински супергерой в живота. Като дете никога не съм харесвал супергероите и не съм гледал на никого като Супермен или Батман. Единственият ми такъв беше ти. Единственият човек в живота ми, когото обичах и на когото се доверявах с цялото си сърце. Моят най-добър приятел, моят учител, моето рамо, на което да се опра, моята скала. Обичам те безкрайно, мамо, обичам те безкрайно. Толкова се гордея с теб и за мен е чест да те наричам своя майка. Нямам търпение да се видим отново, когато и да е това.''

Виж още