Виктория Бекъм и Spice Girls се събраха за 50-ия ѝ рожден ден

  • Сподели:
Виктория Бекъм и Spice Girls се събраха за 50-ия ѝ рожден ден

Spice Girls се събраха отново по повод партито за 50-ия рожден ден на Виктория Бекъм в събота, където танцуваха на хита си "Stop" във видео, публикувано от Дейвид Бекъм в Instagram.

В събота вечерта Виктория Бекъм, Мелани Браун, Ема Бънтън, Гери Халиуел и Мелани Чишолм се събраха, за да отпразнуват 50-ия рожден ден на Виктория в Лондон. Приятелките се забавляваха, сякаш беше 1997 г., изпълнявайки класическата си песен ''Stop''. Дейвид Бекъм сподели момента в Инстаграм, пеейки заедно с тях.

Виктория публикува видеото в собствения си профил в Инстаграм, като написа: "Най-добрата вечер в живота ми! Честит рожден ден на мен! Обичам ви всички толкова много." Тя добави и хаштага #SpiceUpYourLife. Хаштагът е свързан с едноименната песен, издадена от Spice Girls по време на разцвета им през 90-те години на миналия век.

Миналата година групата пусна и алтернативен видеоклип, за да отбележи 25-годишнината на сингъла от втория им албум от 1997 г. "Spiceworld". Поп изпълнението идва на фона на слуховете за пълно обединение - независимо дали става въпрос за турне или нова музика. Мел Би, известна още като Scary Spice, заяви в интервю за "Today" миналия месец, че групата работи по нещо "много добро" заедно. Тя избегна въпросите за бъдещо турне, но описа проекта, по който работят, като "подарък''. 

Първоначално Spice Girls се разделиха през 2000 г., само шест години след създаването им през 1994 г. През 2019 г. групата стартира и своето турне за събиране, в което Виктория Бекъм не участва. Последният път, когато групата се събра отново преди това, беше за церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Преди турнето през 2019 г. момичетата се събраха отново за турнето "The Return of the Spice Girls Tour" през 2007 г., което спечели официална касова печалба от 70,1 млн. долара.

На партито, състояло се в частния клуб на Осуалд в Мейфеър, са се появили знаменитости като Том Круз, Салма Хайек, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм, Гай Ричи, Ева Лонгория, Хосе Бастън, Марк Антъни, Надя Ферейра, Гордън и Таня Рамзи - все близки приятели на семейство Бекъм.

Виктория сподели в Инстаграм поредица от снимки на семейството си, включително на съпруга си и четирите деца на двойката - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

"Нямам търпение да празнувам със семейството и приятелите си! Много обичам всички ви"- написа дизайнерката.

Виж още