Един щастлив и горд баща с трите дами на живота си

  • Сподели:
Един щастлив и горд баща с трите дами на живота си

57-годишният актьор, 49-годишната му съпруга Джаки и дъщерите им Сейди, на 17 г., и Съни, на 15 г., се появиха на премиерата на "Лео" - анимационен филм за порастването. Сандлър е съавтор и изпълнител на главната роля във филма на Netflix, а Джаки, Сейди и Съни Сандлър озвучават героите.

По време на събитието People попита Сандлър дали дава съвети за кариерата на децата си.

"Казвам им да се уверят, че се чувстват добре от това, което правят, и от това, колко усилено са работили. Вие сами преценявате себе си. Не позволявайте на разни хора да се опитват да влязат в главата ви. Ако се чувствате така, сякаш сте дали всичко от себе си, това е най-важното".

Джаки, която се запознава със Сандлър на снимачната площадка на филма "Баща мечта" от 1999 г., има роли в редица филми на съпруга си, сред които: "Grown Ups", "50 първи срещи" и "Blended".

"Винаги е забавно да бъда със семейството си", каза Адам пред People. "Филмите са нещо, с което те мислят да се занимават, и тяхна страст - така че е хубаво да се уча с тях".

Джаки, Сейди и Съни имат главни роли в "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah", който е базиран на едноименния роман на Фиона Розенблум от 2005 г.

След изненадващото семейно комедийно бижу "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" от 2023 г., Адам Сандлър и неговата продукция "Happy Madison" идват отново в Netflix, този път във възхитителния и забележително мъдър анимационен филм "Лео". Това е очарователен филм за децата и техните родители, които получават няколко урока по житейския си път.

Сандлър озвучава 74-годишната игуана Лео. От 40-те години на миналия век Лео е изживял целия си живот в аквариум в класна стая в пети клас с различни групи деца. До него е най-добрият му приятел Скуиртъл, бързо говореща костенурка, озвучена запомнящо се от Бил Бър. Двамата са нещо като Бърт и Ърни в класната стая, говорят само помежду си и никога не разкриват пред децата или учителите, че всъщност могат да разговарят и с хора. По някаква причина на Лео му е хрумнало, че гущерите от всякакъв вид умират автоматично на 75-годишна възраст, и затова иска да изпълни всичко от списъка си и да излезе в реалния свят, преди да си отиде.

За целта се появява неочаквана възможност, когато изключително капризната и тероризираща заместничка мис Малкин (Сесили Стронг) предлага задача на желаещите деца да имат шанс да вземат вкъщи един от "домашните любимци" на класа. Лео си проправя път в задачата с едно твърде разговорливо момиче, Съмър (Съни Сандлър), което първоначално е шокирано да разбере, че Лео може да говори, но скоро получава ценен житейски урок. Сред децата от класа са Ели, Мия, Антъни, Коул и Джейда - все деца със специфични проблеми, които Лео, сега своеобразен терапевт на класа, може лесно да разреши с всичко, което е наблюдавал за петокласниците през целия си живот.

Продуценти на филма са Сандлър и Мирей Сория.

Виж още