Пет нови филма на Netflix, които да гледате през юни 2024 г.

  • Сподели:
Пет нови филма на Netflix, които да гледате през юни 2024 г.

Нашата селекция от нови филми на Netflix, които да гледате през юни 2024 г.

''Под Париж'' от 5 юни

Лятото на 2024 г. Освен Олимпийските игри, в този високонапрегнат филм, режисиран от Ксавие Генс, Париж за първи път е домакин на Световното първенство по триатлон на Сена. Блестящият учен София (Беренис Бежо) открива от Мика (Леа Левиант), млада активистка за опазване на околната среда, че в дълбините на реката плува голяма акула. За да предотвратят кошмар в сърцето на града, те ще трябва да обединят сили с командира на полицията на Сена Адил (Насим Лиес).

''Как да ограбим банка'' от 5 юни

В този документален филм за истинско престъпление бунтар в Сиатъл през 90-те години на миналия век извършва серия от банкови обири, невиждани досега. Най-добрият банков обирджия в света има всичко, което би могъл да иска: добър външен вид, чар, просторно скривалище и невероятна способност да изчезва с помощта на грим, достоен за Холивуд. Но някогашният му безгрижен живот се превръща в задушаващ капан, когато органите на реда се намесват и принуждават него и бандата му да рискуват всичко в един последен обир.

''Черната Барби'' от 19 юни

''Черната Барби'' отбелязва съдбоносното влияние, което три чернокожи служителки на Mattel оказват върху развитието на марката Барби, каквато я познаваме днес. Чрез историите на тези харизматични служителки документалният филм разказва как през 1980 г. се ражда първото чернокожо Барби, като разглежда значението на представянето и как куклите могат да бъдат от съществено значение за формирането на идентичността и въображението.

''Trigger warning'' от 21 юни

Режисьор е Мули Сурия, а опитната Джесика Алба е в ролята на оперативния работник от специалните сили Паркър. Тя е на мисия в чужбина, когато получава новина за трагичната и внезапна смърт на баща си. Докато се опитва да разбере какво наистина се е случило, Паркър става собственик на семейния бар в родния си град, където се среща отново с бившето си гадже, а сега шериф Джеси (Марк Уебър), и с раздразнителния си брат Елвис (Джейк Уиъри). Паркър търси отговори, но когато трябва да се справи с жестоката банда, която вилнее в родния ѝ град, тя вече не знае на кого да се довери. Решена да не се спре пред нищо, за да разкрие истината, тя започва да използва опита си като специален агент. С помощта на партньора си под прикритие и хакер Спайдър (Тоун Бел) и връзките на местния наркодилър Майк (Гейбриъл Басо), Паркър се опитва да разбере какво се е объркало в окръг Суон.

''A family affair'' от 28 юни

В тази очаквана с нетърпение комедия, режисирана от Ричард Лагравенезе, една изненадваща връзка предизвиква комични последствия за млада жена (Джоуи Кинг), нейната майка (Никол Кидман) и нейния шеф (Зак Ефрон), които се справят с усложненията на любовта, секса и идентичността. В актьорския състав са още Лайза Коши и Кати Бейтс.

Виж още