Памела Андерсън с главна роля във филма на Джия Копола ''The Last Showgirl''

  • Сподели:
Памела Андерсън с главна роля във филма на Джия Копола ''The Last Showgirl''

Предстоящият независим филм разказва за опитната танцьорка (Андерсън), която трябва да планира бъдещето си, след като шоуто, в което е работила 30 години, внезапно се закрива и спира дейността си. Като танцьорка в петдесетте си години, героинята се бори с предизвикателствата какво ще прави по-нататък с живота си. Като майка тя се стреми да поправи обтегнатите отношения с дъщеря си, която често е оставала на заден план в семейството.

Понастоящем драмата, чието действие се развива в Лас Вегас, е в процес на постпродукция, а в актьорския състав участват още Джейми Лий Къртис, Дейв Батиста, Бренда Сонг, Киърнан Шипка и Били Лурд.

Goodfellas и Utopia обединяват усилията си за съвместна продажба на филма на режисьора Джия Копола и ще стартират продажбите в Кан.

Сценарият е написан от Кейт Герстен, а продуценти са Робърт Шварцман (''The Good Half'') и Натали Фари (''Her''). Оператор е Оутън Дъралд Аркапау (''Черната пантера: Уаканда завинаги''), а Андрю Уайът (''Барби'') е автор на оригиналната музика.

"Развълнувани сме, че започваме продажбите в чужбина на предстоящия филм на Джия Копола ''The last showgirl''. Това е точно този тип заглавие, което дистрибуторите трябва да търсят: завладяващ режисьорски глас, звезден актьорски състав и силен театрален потенциал", заявиха ръководителят на отдел "Продажби" на Goodfellas Ева Дидерикс и вицепрезидентът на отдел "Продажби" на Utopia Мари Зенитър.

"В съчетание със завладяващата история този филм въплъщава силата, устойчивостта и творчеството на женските гласове в независимото кино. Изпълнението на Памела показва една много различна нейна страна, като добавя дълбочина на емблематичната танцьорка от Лас Вегас. Докато се впускаме в това пътешествие, нямаме търпение публиката по целия свят да изпита магията на този филм."

Виж още