Памела Андерсън и Лиъм Нийсън ще участват заедно в нов филм

  • Сподели:
Памела Андерсън и Лиъм Нийсън ще участват заедно в нов филм

Памела Андерсън се присъединява към Лиъм Нийсън в римейка на филма "Naked Gun" на Paramount.

Филмът е базиран на филмовата поредица "Голо оръжие", която бе подтикната от телевизионния сериал "Полицейски отряд!" също с участието на покойния Лесли Нилсен.

''Голо оръжие'' е поредното перо в шапката на Paramount, когато става въпрос за връщането на комедиите на големия екран - жанр, който е силно погълнат от стрийминга. Последните големи комедии на Paramount бяха приключенската романтика на Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм "Изгубеният град" (192,9 млн. долара в световен мащаб) и "Гадни момичета" (104,4 млн. долара).

Известно е, че Памела Андерсън е подписала договор за главната роля в неозаглавения римейк на филма, базиран на криминалните пародийни комедии, които бяха пуснати в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век. 71-годишният Лиъм Нийсън ще бъде в ролята на лейтенант Франк Дребин, образ, в който някога се превъплъти Лесни Нилсен.

Акива Шафър е режисьор на комедията, чийто сценарий е дело на Дан Грегор, Дъг Манд и Шафър. Триото стои зад популярния и награден с "Еми" филм на Disney+ "Chip 'n Dale: Rescue Rangers''.

Виж още