Две зодии, които ще бъдат обхванати от силен негативизъм през ноември 2023 г.

  • Сподели:
Две зодии, които ще бъдат обхванати от силен негативизъм през ноември 2023 г.

За тези две зодии месецът няма да бъде особено спокоен, защото стресът и нервното напрежение ще дебнат от всеки ъгъл. Но едно е сигурно, ако двата зодиакални знака успеят да запазят вътрешния си баланс, както и през следващите няколко седмици избягват да се доверяват на непознати хора, могат и да избегнат част от ударите, които ще иска да им нанесе предпоследният месец от годината.

Риби
За вас Риби, ноември идва с много уроци, които до този момент не успяхте да научите, като например да бъдете абсолютно открити и искрени към своята половинка и да не се забърквате в конфликтни схеми, които отнемат цялата ви енергия. Уви с края на годината за вас идва и сметката, която трябва да заплатите за всички грешки, с които сте успели да нараните хората, които истински държат на вас.

Още в началото на ноември ще бъдете обладани от силно черногледство и безброй негативни мисли, но тук основното лекарство, което ще ви извади от мрачността, се крие в прошката и започването на чисто. Затова бъдете искрени към тези, които обичате, извинете се за тези постъпки, с които сте им нанесли някаква вреда, след което съдбата ще ви позволи да продължите напред много по-чисти и съсредоточени в своето успешно бъдеще.

Дева
Всичко в живота ви се крепи на вашата нагласа и ако продължавате да хленчите и мрънкате колко несправедлива е съдбата към вас, няма да имате време да положите усилия, за да промените този факт, а ще продължавате да се самосъжалявате, като междувременно губите най-скъпото, което имате – времето.

Животът е красив, но за този, който има очи да го види и сърце да усети невидимите вълшебства в него. Затова скъпи Деви, заредете се с повече позитивизъм и вярвайте в красивата промяна, ако искате тя да стане част от живота ви. Колкото и да не ви се вярва, че се случват чудеса, месецът ще ви ги демонстрира, но само тогава, когато промените нагласата си и осъзнаете колко ценен е животът и колко скъпо е времето ви в него. 

Затова не го губете в безсмислени задачи, а го вложете в прекрасни спомени, с които един ден ще стоплите душата си. Ноември, за хората родени под знака на Девата, ще поднесе известни изпитания, но всъщност те ще бъдат изпратени с цел да закалят още повече представителите на този земен знак.
 

Виж още