Седмичният хороскоп на High View Art 25.09 – 01.10.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art 25.09 – 01.10.2023 г.

Тази седмица ще поднесе много успешни възможности за подобряване на финансовото положение при огромен процент от зодиите. Почти всички знаци ще направят крачка напред към подобряването на своя личен и професионален живот. Въображението ще чертае плановете, а отношенията между хората ще се заздравяват.

Следващите няколко дни носят послание за съпричастност, отзивчивост и действие в посока развитие на социалните контакти и намиране на общи допирни точки с останалите хора. Нови идеи, завършване на стари делови проекти и ползотворни срещи могат да очакват повечето зодии. Хармония във взаимоотношенията и проектиране на успешни любовни връзки.

Разберете какво ви предстои през седмицата и какво са подготвили планетите за вашия зодиакален знак.

Овен
Времето е изключително подходящо за разширяване на социалните ви контакти и създаването на едни чисти и хармонични отношения с вашите колеги. Сега е моментът да разберете, че колкото повече поддръжници спечелите, толкова по-голям шанс ще имате да се придвижвате напред и да берете плодовете на своя усърден труд. В края на седмицата ще изпитате силно желание да се отдадете на почивка в компанията на любимите си хора.

Телец
През тази седмица ще проявите интерес към дейности, носещи образователен характер, което за вас ще бъде изключително печеливш ход, особено за вашето успешно развитие. Колкото по-съсредоточени сте и успеете да съберете важна информация през следващите дни, толкова по-подготвени ще бъдете за своите бъдещи проекти, в които съвсем скоро ще пожелаете да инвестирате солидни средства.

Близнаци
През тази седмицата в главата ви ще кипят безброй много нови идеи, които могат да доведат и до по-разгорещени обсъждания, особено с вашите сътрудници, на които мнението по дадени въпроси коренно ще се разминава от вашето. Но всичко това няма да ви попречи да отстоявате своята позиция и да отворите очите на другите, като им докажете колко ефективен и продуктивен всъщност е вашият план. Още към края на тази седмица ще забележите, че времето и усилията, които сте инвестирали в този проект, са си заслужавали.

Рак
През следващите няколко дни е по-добре да харчите умерено и да не влагате парите си в неща, които не са жизненоважни за вас, тъй като има голяма вероятност да се окажете в затруднено финансово положение и да опрете до заеми от близки. През следващите няколко дни по-добре се постарайте да останете встрани от конфликтни ситуации носещи допълнителен стрес и много ненужни обяснения. Избягвайте прибързаните действия и се въздържайте от сурови реплики.

Лъв
Необходима е повече тактичност от ваша страна през следващите няколко дни, ако искате да избегнете сериозен скандал с вашите близки. През тази седмицата няма да ви липсва енергия и инициаторски подход, което ще е и причината да се радвате на благоприятното развитие на важни за вас делови сделки. В края на седмицата е много вероятно да ви посетят хора от далечни страни, което бързо ще отключи приключенския дух във вас и ще разшири мирогледа ви, като ви зареди с куп нови интересни идеи.

Дева
Проблеми свързани с личния ви живот през следващите няколко дни силно ще ви тревожат, в момента няма да вървят добре и работните ви планове, но не се притеснявайте, защото понякога съдбата трябва хубаво да разбърка картите за да може до вас да достигнат най-печелившите от тестето. Този период е временен и още след средата на седмицата, ще усетите как всички проблеми и тревоги изчезват от съзнанието ви, заменени от нови мечти, стремежи и планове за бъдещето.

Везни
През следващите няколко дни ще изпитате силно желание да изучавате нови и различни култури, както и да посетите изключително обогатяващи събития, които ще отключат във вас жаждата за нови преживявания. Предстои ви едно приятелско пътуване, което ще ви даде възможността да създадете още нови и незабравими спомени.

Скорпион
През следващите няколко дни не е изключено да срещнете нови хора, с които бързо ще намерите допирни точки. Времето е изключително подходящо за създаване на нови социални контакти, които ще ви бъдат много полезни в деловата дейност. През следващите няколко дни контролирайте своите чувства и най-вече емоциите си, като е по-добре да насочите енергията си към служебните задачи и личните си отговорности, вместо да я разпилявате в ненужни тревоги. Към края на седмицата ще изпитате силно желание любимият човек да бъде до вас, за да може да ви предаде част от своя положителен заряд.

Стрелец
Умът ви през следващите дни ще витае в облаците, а разсеяността и неподготвеното изказване ще изпреварват събитията. По-добре е да се стегнете и през следващите няколко дни да се концентрирате върху своите проекти, защото ако не го направите съществува голяма вероятност да понесете огромни загуби.

Козирог
Напълно възможно е през следващите няколко дни да настъпят сериозни противоречия с вашите близки, затова бъдете подготвени и по-добре помислете хубаво над информацията, която се каните да им предоставите, защото не е изключено на по-късен етап тя да бъде използвана като оръжие срещу самите вас. През тази седмицата ви очакват три нови събития -  запознанство, пътуване и стартиране на нов изключително успешен за вас проект, затова запретнете ръкави и не ангажирайте вниманието си с маловажни събития, черпещи вашата енергия.

Водолей
Ще ви се предостави възможност бързо да съберете полезна информация, която да инвестирате в своето по-успешно бъдеще, като тази възможност не е изключено да бъде обвързана с обучение, преквалификация или издигане в професионалната пирамида. Следващите няколко дни за Водолеите ще бъдат ползотворни и носещи много красота и положителни емоции. Една нова любов ще завърти главата на хората, родени под знака на Водолея.

Риби
Ще преливате от енергия през следващите няколко дни и това ще бъде причината да се заемете с повече физически дейности, както и да довършите творческите си проекти. Всичко ще върви по предварително изградения в главата ви план, затова няма за какво да се притеснявате, просто се насладете на всички прекрасни моменти, които е подготвила съдбата за вас.

Виж още