В какво я бива всяка зодия поотделно

  • Сподели:
В какво я бива всяка зодия поотделно

Докато част от зодиите са добри оратори, други по-скоро притежават срамежлива природа, трети пък са изпечени дипломати, а четвърти си служат с хитрини, интриги и доза агресия. Всеки знак в Астрологията се отличава по своя собствен начин и е надарен с различни дарби и таланти. Докато някои знаци са добри в общуването, други пък са творчески натури, трети - успяват да направят от нищо-нещо. 

Ето и в какво точно е добър всеки знак и с какви таланти изпъква пред другите.

Овен
Овните са родени биткаджии, които не се отказват лесно от победата и в тях почти винаги кипи спортна злоба. Те са нетърпеливи, сприхави и яростно преследват целите си.

Телец
Мъдростта и анализа са част от нещата, без които този земен знак не може да живее. Телецът го бива да дава мъдри съвети и да планира без да избързва и да поема необмислени действия.

Близнаци
Да говори, да говори и пак да говори без да млъква. Близнакът е знак, който е роден да общува, да обменя идеи и да дава непоискани съвети. 

Рак
Да твори и да преобразява хората и местата, до които се е докоснал. Този знак без проблем може да сътвори от нищо-нещо, да създаде мечтания дом и да накара другите да му се възхищават искрено.

Лъв 
Да командва, да дава акъл и да следи работния процес. Лъвът, като истински цар на джунглата, не би могъл да се задоволи да бъде ''трета цигулка'', както и далеч от прожекторите. Този знак без проблем успява да впечатли хората около себе си и да ги накара да се влюбят в него. Командир по сърце и хищник по душа, този знак трудно се предава, когато вече е набелязал целта си.

Дева
Да изпипва детайлите и да внася ред в безпорядъка. Девата обича чистотата и именно това е причината да бъде толкова усърдна в подреждането на дребните елементи и в сортирането на своите задачи по важност. Нейният приоритет е да влага цялата си енергия в това да свърши работата си перфектно, не просто да отбие номера.

Везни
Везните лесно влизат под кожата на своите събеседници, просто защото по рождение са надарени с една силна харизма, която не би могла да остане незабелязана. Този знак всъщност е много добър в това да убеждава хората, както и е способен да продаде всеки продукт, дори и на хора, които нямат нужда от него, стига да си го постави за цел.

Скорпион
Скорпионът го бива в едно нещо и то е, на първо място, да предизвиква хората около себе си, къде с провокативно поведение, къде с облекло, къде само с поглед. Скорпионът е царят на спора, дори понякога той го прави за да убие скуката и по-скоро за да се наслаждава на това как хората околоо него са се подпалили. Този знак притежава един много нестандартен талант и той е, че от всеки човек може да извади както най-доброто, така и най-лошото.

Стрелец
Стрелецът е роден да заразява хората около себе си с позитивизъм и силна енергия. Човек на забавлението и купона този знак е като едно огнено кълбо от настроение, което успява да преобрази всеки човек, който се докосне до него.

Козирог
Козирогът е добър в дипломацията и ораторството. Този знак е като истински факир, който знае как да си служи с думите и винаги е подготвен какво ще каже в най-точния за това момент. Притежаващ страхотно дар слово и чувство за такт, този знак почти винаги успява да овладее ситуацията и да държи нещата под контрол благодарение на своята убедителност и изразителния начин, по който споделя информацията със своите събеседници.

Водолей
Водолеят е по душа нежен знак, който се стреми да открие невидимата любов, доброто и красивото, дори тогава, когато около него всичко се разпада. Този знак успява да види под тъмните облаци и да разголи сърцето на хората, вниквайки в невидимите елементи, които всеки човек волно или не се опитва да прикрие. Водолеят е знак свързан с вълшебствата, както и с това да създава нови и красиви неща, с които да обогатява допълнително себе си, хората и света.

Риби
Едно от нещата, в които Рибите са най-добри, е това да дават обещания, които не винаги са готови да спазят, както и да говорят зад гърба на хората. Въпреки тези свои недостатъци Водолеят притежава и една специална дарба и тя е да майстори необикновени предмети, както и да създава истински шедьоври с двете си ръце, но само тогава, когато самият той се е настроил на творческа вълна.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.

Виж още