Ема Уилис: ''Любовта и обожанието ми към него продължават да растат''

  • Сподели:
Ема Уилис: ''Любовта и обожанието ми към него продължават да растат''

Ема Хеминг и Брус Уилис са доказали, че истинската любов може да издържи изпитанието на времето, възрастта, натиска на славата, а в техния случай и сблъсъка с тежко заболяване. Тяхната трайна връзка е свидетелство за силата на взаимното уважение, непоколебима подкрепа и истинска обич. Докато продължават да се справят заедно с възходите и паденията на живота, любовната им история служи като вдъхновение за други двойки навсякъде, напомняйки ни, че с любов, отдаденост, непоколебима подкрепа и разбирателство всичко е възможно.

Без да се впуска в дълбоки словоизлияния и сърцераздирателни обяснения, както може би повечето хора правят на коледни празници, Ема беше кратка и изчерпателна в Инстаграм публикацията си, която сподели на 27-ми декември.

''16 години с този специален мъж. Любовта и обожанието ми към него продължават да растат'', написа Ема към публикацията, която съдържа и две снимки на двойката, на които са щастливи и прегърнати. Мисля и че точно по този начин трябва да бъдат запомнени.

Ема и Брус се срещнали за първи път през 2007 г. Според официалния ѝ уебсайт двамата се запознават, когато се срещат във фитнеса на общия им треньор. Въпреки разликата във възрастта от 23 години, двойката се оказала привлечена един от друг и връзката им бързо се задълбочила.

"Когато се срещнахме за първи път, бях изненадана колко чаровен и забавен е той - и изключително красив", казва Ема пред People в съвместно интервю със съпруга си през 2020 г. "Това беше първата ми мисъл за теб."

През 2009 г. двамата направиха любовта си официална, когато се ожениха в дома си в Търкс и Кайкос. Малко след сватбата си влюбените правят своя дебют на червения килим като семейна двойка на Met Gala през 2009 г.

2012 г. е белязана от появата първото им дете - през април Ема и Брус посрещат заедно дъщеря си Мейбъл. Малко след раждането на Мейбъл Уилис разкрива, че отново е станал баща.

"Човек забравя колко забавно и хубаво е било", казва актьорът пред Entertainment Tonight.

През 2014 г. отново стават родители, когато посрещат своето момиченце Евелин. 

През март 2019 г. двойката подновява обетите си на същото място, на което са се оженили, за 10-годишнината от сватбата си.

Докато си спомня за деня през 2022 г., след диагностицирането на афазията на съпруга си, Ема казва:

"Щастлива съм, че го направихме. Възползвайте се от всяка възможност да се съберете и да празнувате заедно със семейството и приятелите си. Това са специални моменти, които на по-късен етап се превръщат в красиви спомени, които да запазите за цял живот.''

Виж още